Adela Pârvu, soție de scriitor și mamă de gemeni. Ce familie de artiști are designerul de la Visuri la cheie


"Iubesc oamenii, lumina şi culorile. Îmi place să caut, să simt, să înţeleg ceea ce mă înconjoară.
Îmi place să comunic, să dialoghez, să ascult. Fiecare conversaţie mă îmbogăţeşte, mă ajută să înţeleg mai multe despre cum văd şi ceilalţi lumea.", așa se descrie pe blogul personal  Adela Pârvu.


Designerul de interior de la "Visuri la cheie" este soție de scriitor și mamă de gemeni.

Adela Pârvu este căsătorită de aproape 20 de ani cu scriitorul Adrian Pârvu. Pe lângă mai multe cărți publicate, Adrian Pârvu a lucrat mulți ani și în presă. Bărbatul în vârstă de 64 de ani este cel mai susținător al Adelei Pârvu.

„L-am inspirat pe soțul meu pentru un volum întreg de poezie. Prințesa din Amort Cortese sunt eu. Mi-a și dedicat volumul, ceea ce a fost o imensă bucurie pentru mine!”, mărturisea Adela în trecut. 

 

Împreună au doi băieți gemeni, în vârstă de 18 ani. Lucian și Stefan sunt elevi la Liceul de Arte Plstice "Nicolae Toniza" din București. 

Băieții au un blog, unde scriu despre provocările din viața de adolescent. 

sursa foto: Facebook

"Prietenii ne spun Luc și Ștef. Așa ne strigă, când nu țipă la noi, și părinții. De ce gemenii 11?  Pentru că suntem gemeni născuți într-o zi de 11 și faza tare e că cifra 11 e una geamănă. 

Partea ciudată, când ai un frate geamăn, este că lumea se așteaptă să te îmbraci la fel cu el sau și mai enervant are impresia că ai aceeași mentalitate cu a fratelui tău. Dar noi nu suntem aceeași persoană (e total greșit să crezi asta!), ci doar niște băieți care seamănă, dar care au caractere total diferite.

Ce avem în comun? Hai să spunem aceleași pasiuni: trotinetele, muzica și artele plastice. Luc bate la tobe (de fapt bate în toate obiecte care-i ies în cale :)), iar Ștef zdrăngăne la chitară. Suntem colegi de clasă  la Tonitza și mâzgâlim în aceleași ateliere. În timpul liber o ardem prin skate parcuri cu trotinetele. La greu!", se descriu băieții pe blogul lor. 

 

 

Adela Pârvu este o mamă mândră de băieții ei. În casa lor, de artiști, iubirea dă tonul. 

„Dintr-o casă niciodată nu trebuie să lipsească iubirea dintre oameni. Dacă îi iubești pe ceilalți, dacă ajungi să te respecți, să te apreciezi și să te iubești pe tine, cu siguranță vei vedea frumosul din această viață. Niciun obiect pe lumea asta nu este frumos fără a fi creat de către un suflet frumos și nicio amenajare frumoasă nu există fără dragoste față de oameni”, declara recent Adela Pârvu într-un interviu pentru www.perfecte.ro

related posts

Modifică setările cookies