Adela Popescu a publicat o fotografie specială cu mama ei! Vezi cât de frumoasă e cea care i-a dat viață


Frumoasa prezentatoare "Vorbeşte lumea" a povestit în repetate rânduri despre copilăria frumoasă pe care i-au oferit-o părinţii într-un sat din Vâlcea, la Şuşani.


Așa că, în "Luna Femeii", nu e de mirare că a publicat o poză în care arată cât e de frumoasă mama ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Periodic, Adela îşi aminteşte de momentele speciale din primii ani şi se străduieşte să le dăruiască celor doi băieţi aceleaşi aventuri și aceeași iubire. Pe paginile de Facebook şi de Instagram, Adela a postat un mesaj sensibil care vorbeşte despre cele mai frumoase duminici. 

<Deși în fiecare zi fac în principiu cam aceleași lucruri, duminicile continuă să aibă un aer special. Asta trebuie să mi se “tragă” de la duminicile din copilărie, cu macaroane cu brânză, pui umplut, pâine la vatră, vinul bun și noi toți în jurul mesei, bucurându-ne să fim. Viața de adult depinde atât de mult de felul în care ne trăim copilăria.>

De fiecare dată, Adela vorbește cu aceeaşi emoţie despre copilărie. ȘI pe blog a postat un text plin de sensibilitate în care creiona povestea specială a unei copilării fericite: 

"În seara asta Alexandru a vizitat caprele și iezii vecinilor noștri, a dat cu tataie de mâncare la pui și rate, a urcat dealul din spatele casei în recunoaștere și a alergat extaziat în șosete pe șosea. Deși el a venit destul de des la Şuşani, bucuria nemăsurată pe care o are atunci când îl linge un ied sau îl trântește cu fundul de pământ Pufy, cățelușul nostru de aici, pe mine mă întristează.Climatul pe care Alexandru îl primește cu porția mie mi s-a oferit la discreție. În București plătim intrări să vedem de departe cai, eu îi calaream în voie la muncile câmpului. În parcuri ne ferim de câinii ce mie îmi erau camarazi de viață. Le recitam, îi îmbrăcăm în fel și chip și purtăm dialoguri colorate în amurg pe coasta pe care o coboram seară de seară cu o sticlă de lapte proaspăt muls de la vacă lu’ tanti Sabina.În piețe alegem fructe bio pe care le spălăm cu nădejde în timp ce prunele, merele, cireșele, strugurii, dudele, murele erau descântate și iubite încă de când mugurii îndrăzneau să iasă semeți în lumina primăverii. Îi iubeam.Toate astea, trăite clipă de clipă, au dezvoltat și au construit universul din mine ce m-a ajutat să cant, să fac teatru, să scriu, să învăț, să simt pe pielea mea și să învăț cum să mă feresc de crivăț căutând mereu căldură…"

Mai jos puteţi urmări un material special în care Adela Popescu e sărbătorită:

SURSA FOTO: INSTAGRAM ADELA POPESCU

related posts

Modifică setările cookies