Adela Popescu, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei. Mesajul a devenit viral pe Internet


Adela Popescu a fost invitată în podcast-ul ”Fain și Simplu”, prezentat de Mihai Morar, unde a povestit despre viața ei de mămică, dar și despre relația pe care o are cu soțul ei, Radu Vâlcan. Momentul în care vorbește despre el a devenit viral pe Internet, fiind distribuit de mulți utilizatori de Instagram, dar și vedete. 


Însărcinată în patru luni, cu cel de-al treilea băiețel, Adela Popescu și-a surprins fanii cu un mesaj simplu, dar foarte profund despre căsnicia ei. Mulți au catalogat mesajul drept ”cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-o poate face o femeie unui bărbat”. 

Radu, de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu cu aceste trei calități, bine împământenite în mine, am putut și simt că pot să fac orice”, este o parte din mesajul Adelei. 

În interviul respectiv Adela a vorbit și despre copilăria ei, despre educația celor doi băieți, Andrei și Alexandru, spunând că i-ar plăcea să fie ca ea. 

Nu știu dacă copiii mei sunt binecrescuți, îți spun cinstit, prin raport cu normele sociale, deși trebuie să le învețe și pe astea, nu știu dacă ar trebui să mă gândesc pe termen lung ce vreau de la copiii mei, nu cum se comportă acum la un restaurant, nu știu...Îmi pun întrebările astea și vorbesc cu specialiști.. E subiectul care mă consumă cel mai mult, pentru că îmi doresc să fac asta, îmi pare rău și că nu-mi dau mai multă liniște să mă ascult, eu cred că aș găsi resurse, dar în același timp sunt ani, sunt momente, pe care le pierzi, opa...a fost, trebuia să reacționez altfel. Sau poate punem prea multă presiune pe noi, nu-mi dau seama...”

Sursă foto/video: Instagram/ adela_popescu

Vezi și: 

Cristina Ich a dăzvaluit ce i-au cerut fanele din comunitatea LGBT să facă, dupa ce s-a sărutat cu altă femeie

 

 

 


related posts

Modifică setările cookies