Adela Popescu, cea mai simpatică declarație pentru soț: "Te iubesc atât de mult încât...."


E una dintre cele mai iubite vedete din România, iar unul dintre lucrurile care o fac și mai îndrăgită e faptul că are o familie extrem de frumoasă. Sunt împreună din 2010 şi sunt...frumoşi. Frumoși, simpatici și haioși. Dragostea lor e când plină de romantism, când plină de glume și farse.
 
Cea mai recentă declarație de iubire pe care i-o face Adela soțului e dovada:

"Te iubesc atât de mult încât în seară asta o să te las pe ține să pregătești copiii de somn. Iar eu, cu tristețe în suflet, o să mă afund pe canapea, cu niște floricele în mâna, plângându-mi inima știind că de băița și masajul picilor te vei ocupă numai tu. O să-mi fie greu să îndur. Of of…"
 
 
 
Adela spune mereu cât de importantă e pentru ea familia. În repetate rânduri a povestit că ea a avut parte de o copilărie magică și de părinți minunați, iar acum se străduiește să recreeze aceleași lucruri și pentru copiii ei. Mai mult, în foarte multe alte postări, fie pe Instagram, fie pe blogul personal, Adela face referire la părinții ei și vorbește despre copilăria petrecută la Şuşani, un sat din judeţul Vâlcea. Mama, Doina Popescu, de profesie educatoare, şi tatăl, Georghe Popescu, profesor de sport, i-au fost cei mai buni prieteni, dar şi oamenii care ştiau să fie (foarte) stricţi atunci când era cazul. Are doi fraţi,  Călin şi Bogdan,  mai mari cu 9 şi 11 ani, aşa că ea a fost cumva fetiţa iubită a tuturor din familie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tati, noi te iubim mult, asa sa stii! ❤️ La multi ani! #69

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De 8 Martie mama a primit cadou primii ochelari “adevarati” :) #hoyalensromania #opticavedere #adelapopescu

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Pe blog, Adela chiar scria că: “Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii şi îi simt «parfumul». Nu ştiu cum ar fi fost viaţa mea şi a fraţilor mei dacă părinţii noştri şi-ar fi luat visele într-o geantă şi ar fi venit la oraş. Nu ştiu dacă cireşul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pituluşul, caii lui tataie, Paştele la Uşurei, Crăciunul pe uliţă, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisăliţa, arşiţa, sania şi câte şi mai câte, nu ştiu dacă ar mai fi existat şi odată cu ele şi universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită.”

 

FOTO: INSTAGRAM/ FACEBOOK

related posts