Adela Popescu, criticată de fani pentru că folosește Batista Bebelușului


Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a intrat în concediu de maternitate și așteaptă să nască în orice moment cel de-al doilea copil, tot băiețel.


Adela Popescu a publicat pe contul ei de Facebook un filmuleț în care apare fiul ei în vârstă de 2 ani, Alexandru, care își curăță singur nasul cu batista bebelușului.  Micuțul este foarte liniștit în timp ce folosește dsipozitivul conectat la aspirator, atât de popular printre părinți și copii.

 

 

Clipul postat de Adela pe Facebook a reușit totuși să stârnească indignarea unor fani, care au reacționat vehement. 

”De ce nu te ocupi de copil? Cu aspiratorul? Pe bune? Și eu am copii dar așa ceva nu pot să concep. Ce faci toată ziua? Pe bune? În afară de Facebook mai știi ceva?”, i-a scris un fan Adelei. 

 

Adelei i-a sărit în apărare un prieten: "Adeluca, ocupa te, domle, de copil!!! Când o să ai 2, îi pui sa își facă unul la altul!?? :)"

Adela i-a răspuns cu umor: 

"Normal. Sa-si masoare temperatura reciproc, sa isi dozeze singuri siropul, sa dea drumul la aragaz. Pai eu am timp de asa ceva? ????"

 Alții i-au reproșat că fiul ei nu-și suflă singur nasul, deși are peste 2 ani. 

"Nu sunt de acord cu metoda aspiratului, in special la un copil asa mare. Bebe meu are 2 ani si isi sufla nasucul singur." i-a scris o mămică . 

"Si el isi sufla nasucul singur, dar nu eficient, mai ales in perioadele in care are muci din abundenta. Nici eu nu fac exces de aceasta metoda, dar inainte de somn mi se pare indicat sa ii curat bine nasucul astfel incat sa doarma bine.", i-a răspuns Adela.

Micuțul Alexandru a fost lăudat de fanii mamei sale pentru că stă cuminte și nu protestează atunci când folosește mecanismul de curățat năsucul.

"Cea mai mare invenție a tuturor timpurilor! Fără el cred ca ajungeam la nebuni.", "Ce liniștit stă. A mea la 1an si 7 luni fuge mancand pământul cand il vede.", "Bravo!!! băiat mare si înțelegător!". sunt câteva dintre comentariile internauților.

related posts