Adela Popescu, despre botezul bebelușului: ”O să-l facem când ăsta mic n-o să mai încapă în cristelniță”


Cel de-al doilea băiețel al Adelei Popescu are mai bine de două luni, așa că părinții săi au început să se gândească deja la botez.


Azi dimineața, Adela Popescu a fost invitată în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, pentru a le spune ultimele noutăți din viața ei prezentatorilor Lora și Cove. Vedeta a declarat că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, s-au gândit deja la botezul fiului cel mic, Andrei, care are deja două luni, dar că mai așteaptă să se încălzească afară.

Citește și: Poveşti de dragoste. Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre dragostea reală, trăită în etape şi simţită până la capăt

”Ne-am gândit la botez. O să-l facem când ăsta mic n-o să mai încapă în cristelniță, pentru că a luat avans! E pufos. E pufos, e dolofan. Așteptăm să se mai încălzească puțin. Să treacă sărbătorile pascale și apoi o să mergem undeva, într-o grădină.  

Și am zis că, în funcție de cum se poartă copilul ăsta mare, Alexandru, dacă ne mai pune problem, îl trimitem o lună, în vacanță, la bunici. Să se învețe și el cu caprele, cu oile...”.

Adela Popescu este fericita mămică a doi băieței, Alexandru (care are aproape trei ani) și Andrei (care a venit pe lume în luna decembrie a anului trecut). 

Foto: Facebook
FULLSCREEN
Adela Popescu, despre botezul bebelușului: ”O să-l facem când ăsta mic n-o să mai încapă în cristelniță”
  • /


related posts