Adela Popescu, despre omul care o inspiră cel mai mult: „Verișoara mea știe cum să mă ajute”


Vedeta PRO TV a dezvăluit că deseori își ia forța de care are nevoie pentru a ieși dintr-un impas de la verișoara ei, care „știe ce buton să apese astfel încât să mă ajute atunci când am nevoie”.


Adela Popescu vorbește despre puterea femeilor într-o lume controlată de bărbați, într-o campanie derulată de un cunoscut brand de articole sportive. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a mărturisit că a avut nevoie de un sprijin într-un moment important din viața ei, iar acolo a fost verișoara ei, Ioana Scărlătescu.

FOTO: Ioana Scărlătescu Instagram

Adela Popescu are doar cuvine frumoase despre Ioana, care este o fire extrem de activă. Ea a înțeles că secretul fericirii sale constă în a-i ajuta pe ceilalți să obțină ce-și dorec.

„Cred că cea mai delicată perioadă pe care o poate traversa o femeie se instalează după naștere. Această perioadă nu m-a ocolit nici pe mine și îmi amintesc că, deși nu am făcut depresie postnatală, nu mă odihneam suficient, toată atenția mea era îndreptată către bebeluș, vedeam cum kilogramele nu se mai topesc de la sine (...) Și într-un astfel de moment a intervenit, ca de obicei, Ioana, verișoara mea, pe care, pe lângă faptul că o iubesc foarte mult o și admir din tot sufletul meu”, spune Adela Popescu.

Citește și: Adela Popescu, mituri spulberate despre al doilea copil. „M-am așteptat numai la grozăvii”

Ioana are 30 de ani, este prezentatoare TV și a terminat două facultăți. Aleargă la maraton, predă cursuri de dicție și face acte de caritate, iar pentru toate astea a devenit un model pentru Adela Popescu.  

„Relația dintre noi e una construită. Adică relațiile adevărate, alea profunde, trebuie construite. Sau poți să ai noroc în viață, cum mi s-a întâmpat mie cu Dana Rogoz, pe care am întâlnit-o la un proiect și am avut o chimie fantastică încă de la început și nu ne-am dezamăgit niciodată. Dar ăsta e un noroc uriaș, chiar nu prea se mai întâmplă asta. Noi toți avem tendința de a ne căuta Ioane și investim oameni care poate nu merită cu încredere, cu timp, și-ți dai seama după o vreme, probabil când ai mai mare nevoie, că n-a fost cazul. Dar eu o am pe Ioana și gata”, a declarat Adela Popescu pentru Perfecte.ro.

Vezi în GALERIA FOTO alte poze cu verișoara Adelei Popescu!

related posts

Modifică setările cookies