Adela Popescu, după vacanța cu doi copii în Sri Lanka: “Pe noi , vara asta, mai departe de Grecia sau Turcia nu ne prindeți”


Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doi dintre cei mai curajoși părinți din România. Au călătorit cu copiii lor în cele mai îndepărtate regiuni ale globului în vacanțe de vis. Tocmai s-au întors din Sri Lanka, iar înainte de asta au fost în Bali în aceeași formulă.

 

Tag-uri:

Cum e să străbați lumea cu doi copii mici? Adela Popescu a povestit pe blogul ei. Au mers 10 ore cu avionul, în două zboruri a câte 5 ore, după care încă 5 ore într-un microbuz de la aeroport până în resortul spectaculos unde au avut cazarea.

Adela a mărturisit că atâta vreme cât au stat în resort, vacanța lor a fost una liniștită, însă s-a complicat în momentul în care au vrut să viziteze insula, lucru care a presupus multe ore petrecute în mașină cu cei doi copii.

Concluzia după această vacanță exotică în patru? “Ce să vă mai spun, nu vă dau niciun sfat, mergeți pe barba voastră unde doriți, dar pe noi ,vara asta, mai departe de Grecia sau Turcia nu ne prindeți. :)))”

Însă nu exclude să se răzgândească.

Adela le spune fanelor sale ce să aibă în vedere atunci când pleacă în vacanță cu cei mici. “Și cine spune că ei, copiii, au nevoie doar de atenție, afecțiune și dragostea părinților, nu greșește, dar e nevoie și de ceva în plus. Cum ar fi: un restaurant la îndemâna, o piscinuca potrivită vârstei lor, un spațiu cât mai securizat fară scări, etaje, etc. și de preferat o cameră la parter cu ieșire la curtea interioară. Un spital prin zonă, deși slavă Domnului, nu am avut nevoie în nicio vacanță până acum.

Doi adulți și un copil pot merge împreună și la capătul lumii. Cu doi, mai ales dacă unul dintre ei e explorator, curios, curajos și inconștient, așa cum sunt și trebuie să fie copiii când învață să meargă și vor să descopere lumea, cel mai bine ar fi că părinții să își ajusteze puțin așteptările și să caute locații baby friendly, în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Adela Popescu pe blogul ei.

 

 

FULLSCREEN
Adela Popescu, după vacanța cu doi copii în Sri Lanka: “Pe noi , vara asta, mai departe de Grecia sau Turcia nu ne prindeți”
  • /

related posts