Adela Popescu: “Eu sunt fata crescută la țară”


E una dintre cele mai iubite vedete din România, iar unul dintre lucrurile care o fac și mai iubită în ochii fanilor e faptul că Adela își amintește mereu de unde a pornit drumul ei de artistă.


Mai mult, se mândrește cu începuturile ei și vorbește mereu despre cât de importantă e pentru ea familia. În cea mai recentă postare a sa de pe Instagram, Adela povestește tocmai despre aceste amintiri:

“Eu sunt fata crescută la țară, ce se entuziasmează peste măsură când plouă, când miroase a varză călită, când iese fum din sobă sau când aude câte-o sârbă oltenească. Îmi e dor să facă tata focul în sobă și mami să mă cheme la masă...Astăzi ne-am petrecut ziua prin vecini, în mahala, cum s-ar spune, și tare mi-a mai plăcut."

 

În foarte multe alte postări, fie pe Instagram, fie pe blogul personal, Adela face referire la părinții ei și vorbește despre copilăria petrecută la Şuşani, un sat din judeţul Vâlcea. Mama, Doina Popescu, de profesie educatoare, şi tatăl, Georghe Popescu, profesor de sport, i-au fost cei mai buni prieteni, dar şi oamenii care ştiau să fie (foarte) stricţi atunci când era cazul. Are doi fraţi,  Călin şi Bogdan,  mai mari cu 9 şi 11 ani, aşa că ea a fost cumva fetiţa iubită a tuturor din familie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tati, noi te iubim mult, asa sa stii! ❤️ La multi ani! #69

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De 8 Martie mama a primit cadou primii ochelari “adevarati” :) #hoyalensromania #opticavedere #adelapopescu

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Pe blog, Adela chiar scria că: “Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii şi îi simt «parfumul». Nu ştiu cum ar fi fost viaţa mea şi a fraţilor mei dacă părinţii noştri şi-ar fi luat visele într-o geantă şi ar fi venit la oraş. Nu ştiu dacă cireşul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pituluşul, caii lui tataie, Paştele la Uşurei, Crăciunul pe uliţă, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisăliţa, arşiţa, sania şi câte şi mai câte, nu ştiu dacă ar mai fi existat şi odată cu ele şi universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită.”

FOTO: INSTAGRAM/ FACEBOOKrelated posts