Adela Popescu, imagini de poveste dintr-o viață fără griji. Cum era vedeta PRO în copilărie


Cu trei copii în jurul tău, e greu să nu fii nostalgic. Adela Popescu a postat câteva fotografii nemaivăzute din copilăria ei lipsită de griji. Cine sunt oamenii de lângă ea, pe care îi prețuiește enorm.


Adela Popescu a copilărit la țară, în satul Șușani din județul Vâlcea. A păstrat acest loc magic la inimă, în toți acești ani, împreună cu oamenii dragi de la care a deprins primele învățături.

Eu sunt a lu’ Doru a lu’ Colivaru și a Doinei a lu’ Grecioiu. Care stă dilavale de primărie și diladeal de Mița a lu’ Costică. Pe Valea Beicii în Șușanii de Sus”, scrie actrița pe Instagram despre părinții ei.

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea nu i-a uitat nici pe bunicii ei, oameni buni care au îngrijit-o în primii ani de viață ca pe cel mai de preț guivaier al lor.

Îmi place să merg la prohod cu tataie Vergică și la semănat cu tataie Gheorghe.

Mamaie Ioana face cea mai bună garniță și mamaie Titina cea mai bună ciorbă de varză. Îmi plac diminețile când tati aduce brațul de lemne și face focul în sobă. Eu și mami ne lipim de sobă și repetăm o poezie.

Abia aștept să vină Paștele. Să coboare frații mei din rata de opt și să le arăt ce bine cânt Născută toamna. Ei să îmi dea ananas la conservă și să ne punem cu toții, în camera din mijloc, să ne uităm la Dallas”, mai scrie Adela Popescu. Susa foto: @adela_popescu.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Adela Popescu, fire bolnăvicioasă

Actrița de 36 de ani a dezvăluit recent că a avut ceva problem de sănătate în copilărie, dar a fost doftoricită de „tanti Mița”.

Toată copilăria am avut amigdalele inflamate și odată, având amigdalele atâta, nici nu mai puteam să vorbesc, am fost la tanti Mița și avea niște degete de femeie muncită la țară.

Și-a dat cu niște ulei pe deget, cu niște sare grunjoasă și mi-a băgat degetul pe gât și mi le-a storcit pe gât, iar de atunci nu le mai am”, a spus Adela Popescu în podcastul DA BRAVO!, al lui Mihai Bobonete.

Actrița a vorbit adesea despre viața ei privată, publicând inclusiv imagini nemaivăzute de la începutul relației cu Radu Vâlcan. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar azi au trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. 

Alexandru are veleități de fotograf și deseori o fotografiază pe mama lui. „Ce frumoasă sunt prin ochii lui”, a exclamat Adela Popescu.

Fotografii: @adela_popescu

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies