Adela Popescu, în vacanţă cu părinţii: "E multă treabă de făcut aici în Sharm El Sheikh, atât de multă că pe mine m-a și doborât"


Când a scris pe pagina de Instagram că le-a dat părinţilor cea mai bună veste, mulţi s-au gândit că Adela e din nou însărcinată. 


În realitate, frumoasa prezentatoare "Vorbeşte lumea" a decis, alături de soţul ei, să îşi ducă familia extinsă în vacanţă. Adela a plecat deja în Egipt, iar pe Instagram sunt "documentate" zilele petrecute până acum în Sharm El Sheikh. Prima postare e chiar de la aeroport: 

"Pregătiți de îmbarcare. Suntem gașcă mare. :) Abia așteptăm să ajungem și să petrecem împreună cu ai noștri șapte zile într-o destinație în care doar Radu a mai fost. Zice că e frumos și eu îl cred."

Iar următoarele sunt chiar din mijlocul...Paradisului egiptean:

"E interesant cu părințîi în vacanță. Înainte să ne ajute ei cu copiii, trebuie să îi acomodăm noi cu împrejurimile. Și asta e treaba de câteva zile. :) Acum ii conducem spre masă. E bine în vacanță."

 

"Mama citește lângă mine cu o cafea în mâna. Tată și tataie fac snorkeling, bunicii și Alexandru caută pești, iar mamaie și nasa cumpără curmale și papirusuri din bazar. E multă treaba de făcut aici în Sharm El Sheikh, atât de multă că pe mine m-a și doborât."

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea imagini de la botezul lui Andrei, băieţelul Adelei Popescu:

FOTO: INSTAGRAMrelated posts