Adela Popescu, mărturisire emoționantă: “Uneori și mami mai cedează și plânge”


Adela Popescu a avut un moment de maximă sinceritate pe pagina ei de Instagram. Mămică de doi băieței, vedeta a recunoscut că uneori mai plânge “brusc și din senin”.


Mesajul postat de Adela Popescu a înduioșat mii de mame, care s-au regăsit în ipostaza descrisă de ea. Atunci când ai copii mici, câteodată mai izbucnești în plâns. Care este soluția Adelei pentru aceste momente de cumpănă? Un somn bun :) 

“Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult. Pe rățușcă, pe tractoras, pe dă-te la o parte, pe mama, pe tata, pe rând, de-odată. Uneori și mami mai cedează și plânge. I se năzare brusc și din senin. Că nu vrea Alexandru să se îmbrace în pijama, să spunem. Ăsta e motiv? Sau când îl vede pe tati epuizat “blestemând” psihologii și cărțile de parenting.

 

Pe el, pe tati, nu l-am văzut plângând, poate că supapa lui “fâsăie” mai bine sau poate că se ascunde în baie când o face.

Da, într-o casă cu doi copii se mai și plânge.

Ce am învățat în aproape patru ani de conviețuit cu prichindei, este că un somn bun rezolvă tot.

Șterge lacrimile și amintirile urâțele. Pentru că, nu-i așa, ce-ar fi viața fară putină amnezie? :) #nusuntomamaperfecta”, a scris Adela Popescu pe pagina ei de Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intr-o casa cu doi copii mici se plange mult. Pe ratusca, pe tractoras, pe da-te la o parte, pe mama, pe tata, pe rand, de-odata. Uneori si mami mai cedeaza si plange. I se nazare brusc si din senin. Ca nu vrea Alexandru sa se imbrace in pijama, sa spunem. Asta e motiv? Sau cand il vede pe tati epuizat “blestemand” psihologii si cartile de parenting. Pe el, pe tati, nu l-am vazut plangand, poate ca supapa lui “fasaie” mai bine sau poate ca se ascunde in baie cand o face. Da, intr-o casa cu doi copii se mai si plange. Ce am invatat in aproape patru ani de convietuit cu prichindei, este ca un somn bun rezolva tot. Sterge lacrimile si amintirile uratele. Pentru ca, nu-i asa, ce-ar fi viata fara putina amnezie? :) #nusuntomamaperfecta

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

FULLSCREEN
Adela Popescu, mărturisire emoționantă pe Facebook: “Uneori și mami mai cedează și plânge”
  • /

related posts