Adela Popescu, mesaj emoționant pe Facebook despre viața de părinte. Postarea ei s-a viralizat


Adela Popescu se află în vacanță, în Malta, alături de soțul ei, Radu Vâlcan și cei doi băieți.


Clipele petrecute alături de familie sunt o binecuvântare pentra Adela Popescu. Maternitatea i se potrivește minunat vedetei, care se bucură din plin de vacanță în aceste zile. 

 

Într-un cadru romantic, pe plajă, la apus, ținându-și în brațe cei doi băieți. Așa apare Adela Popescu în cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe rețelele sociale.

 

Alături de fotografie, Adela a scris un mesaj emoționant: 

 

"Atâtea contradicții...

Sunt zile în care de când ne trezim singurul nostru gând este cu cine lăsăm băieții. Vrem “să scăpăm” chiar și pentru o oră de cei pe care îi iubim cel mai mult pe lume. 


Facem eforturi să mergem singuri la restaurante la care vorbim doar despre ei. Abia așteptăm să îi adormim că mai apoi să murim de dor de ei până se trezesc.


Ne străduim să îi facem să mănânce cât mai multă mâncare, când de fapt ne terifiază gândul că o să vină o zi când nu vor mai vrea la pieptul nostru...


Îi vrem mari, că să nu mai avem probleme mici. Despre care nu știm că sunt mici, decât atunci când ei vor fi prea mari..."


Fanii au fost impresionați de onestitatea, delicateațea și frumusețea mesajului:

"Ce frumos ai descris Adela aceste stări.Este exact realitatea pe care o simțim toți, dar tu i-ai dat glas prin vorbe frumoase!"

 

"Naturală, superbă! Foarte frumos și adevărat ai spus totul!"

 

"Doamne , ce frumos ai scris , Adela. Încă odată TE ADOR. mă regăsesc în postare."

 

"Am aceleași trăiri față de copii mei și uneori aceleași mustrări față de gândurile mele. Dar în final....totul e minunat!"

 

"Dintre toate persoanele publice pe care le admir, tu ești preferată mea. Mereu naturală, și la propriu și la figurat.. cel mai mult îmi place că ești atât de implicată în creșterea copiilor! Multă multă sanante și fericire!", sunt câteva dintre sutele de comentarii pe care fanii le-au scris pe Facebook. 

 

Mesajul a fost distribuit de peste 400 de ori. 

 

Pe protvplus poți vedea momente speciale din emisiunile tale preferate: 

 

 

 

Vezi mai multe fotografii cu Adela Popescu și familia ei în GALERIA FOTO:

FULLSCREEN
Adela Popescu, mesaj emoționant pe Facebook despre viața de părinte. Postarea ei s-a viralizat
  • /


related posts