Adela Popescu, petrecere pentru bebelușul din burtică. Cu ce surpriză i-a așteptat pe invitați


Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate și așteaptă să nască în orice moment. 


Prezentatoarea emisiunii  "Vorbește Lumea" de la Pro Tv a organizat o petrecere pentru bebelușul din burtică. La babyshower n-au fost multe persoane invitate. Cele mai bune prietene ale Adelei, Dana Rogoz și Ioana Scărlătescu, care este și verișoara ei au fost petrecut acasă la Adela.

A fost o petrecere liniștită. Fetele s-au amuzat cu joculețe diverse. Adela Popescu le-a pus să scrie previziuni pentru bebeluș. Viitoarea mămică și-a servit invitatele cu litchi, un fruct asiatic cu gust dulce și a pus momentele pe InstaStory.

 

 

"Am terminat curățenia, am spălat hăinuțele mici cât două palme, am rezolvat cu pătuțul, am eliberat rafturile, am făcut bagajul și gata, acum chiar mă pot relaxa. (...)

Cum va fi de dată asta? Când vor începe contracțiile? Se va întâmplă ziua, noaptea? Cât va dura travaliul? Oare debutul alăptării va fi la fel de dureros că prima oară?

Noroc că am alături un ciuf mic și blond în care îmi bag nasul de fiecare dată și îmi amintesc ce norocoase sunt cele ce au motive de insomnii, așa că mine.",  a scris Adela Popescu pe blogul personal. 

FULLSCREEN
Adela Popescu, petrecere pentru bebelușul din burtică. Cu ce surpriză i-a așteptat pe invitați
  • /


related posts