Adela Popescu și-a amuzat fanii cu ultima poză: “E costisitoare viața cu doi copii“


Când vine vorba despre copiii săi, Adela Popescu se dovedește o mămică practică.


Adela Popescu a născut cel de-al doilea copil în luna decembrie a anului trecut, iar micuțul Andrei crește de la o zi la alta. De altfel, Adela a mărturisit recent, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, ar trebui să se grăbească atuci când vine vorba de botez, pentru că, în curând, băiețelul ”n-o să mai încape în cristelniță”.

Citește și: Avanpremieră VLAD. Adela Popescu, într-un tuxedo seducător și perle veritabile pe covorul roșu

”Ne-am gândit la botez. O să-l facem când ăsta mic n-o să mai încapă în cristelniță, pentru că a luat avans! E pufos. E pufos, e dolofan. Așteptăm să se mai încălzească puțin. Să treacă sărbătorile pascale și apoi o să mergem undeva, într-o grădină”.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Pentru că Andrei a crescut și body-ul nu-l mai încape, Adela Popescu a găsit o soluție practică: a tăiat capetele de la pantalonași. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram o poză cu micuțul în costumașul modificat, amuzându-și atfel fanele.  “E costisitoare viața cu doi copii #facemeconomii”“, a comentat vedeta PRO TV în dreptul fotografiei. 

”Adela, multumesc pentru idee...sunt viitoare mămică de băiețel și am nevoie de toate sfaturile și ideile din lume!!”, ”Stai liniștită. Nu ești singura. Sincer și eu am făcut la multe așa”, ”Idee excelentă!!”, ”Da, mai ales când e pijamaua preferată... e greu să renunți la ea”, au fost câteva dintre comentarii entuziaste ale fanilor. 

Foto: Instagram
 
 
Vezi și: Copilul Adelei Popescu a împlinit o lună

related posts

Modifică setările cookies