Adela Popescu și-a surprins fanii cu o fotografie din intimitatea casei ei: "Aoleu, nu cred că ții tu așa dezordine! A venit uraganul?"


 Adela Popescu se află în concediu de maternitate și de-abia așteaptă să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea băiețel.


Actrița nu stă deloc, după cum se poate observa și din fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale. Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro Tv, se pregătește de sosirea pe lume al celui de-al doilea băiețel. 

A fost acaparată de ceea ce se cheamă sindromul nesting, care se traduce prin impulsul pe care viitoarele mămici îl experimentează și care constă în dorința de a aranja și a pune totul în ordine, înainte de sosirea pe lume a bebelușului. În termeni populari, de a-și face cuibul. 

 Adela a postat pe contul ei de Facebook o fotografie haioasă, din interiotul căminului ei. În imagine este redată o adunătură de haine, pantofi și cutii, alături de șervețele, încălzitoare și alte produse pentru copii.

"Gata, suntem pregatiti. Bebelusul acum poate sa vina cand vrea el", a scris ironică Adela alături de fotografie. 

 

Bineînțeles, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. 

 "Nu cred că ții tu așa dezordine. E așa doar pentrut poză.",  "Nu mai are loc bebelușul între atâtea haine și papuci.", "Stai să vezi când veți fi în 4 cum e !",  "Aoleu, a venit uraganul!", "Vine bebelusul și face curățenie.",  "Aoleo au venit hoții?!!" , sunt câteva dintre comentariile  fanilor care o urmăresc pe Adela Popescu pe rețelele sociale.

Citește și: Adela Popescu, criticată de fani pentru că folosește Batista Bebelușului

related posts