Adela Popescu și Laura Cosoi, vacanță de vis alături de familiile lor! Ce destinație exotică au ales cele două prietene


Săptămâna trecută erau la săniuș, iar au acum au aterizat într-un paradis exotic. Adela Popescu și Laura Cosoi și-au luat soții și copiii și au plecat în Maldive, să se bucure de mare, soare și plajă. 


Adela Popescu a început anul cum nu se putea mai bine. După ce le-a dat vestea cea mare telespectatorilor, îndrăgita prezentatoare de la "Vorbește lumea” e într-o continuă vacanță. 

Actrița a anunțat în 8 ianuarie, în direct, la Pro TV, că este însărcinată cu cel de-al treilea copil și că renunță pentru moment la emisiunea "Vorbeşte lumea".

”Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă (…) Cove va rămâne alături de Lora, care este o parteneră de nădejde și sunt absolut sigură că-mi vor lumina diminețile pe care le voi petrece în fața micului ecran, în timp ce ei vor fi pe canapea în studio”, a declarat atunci Adela. 

De când e în concediu, Adela se bucură de timpul petrecut cu familia și prietenii dragi. Săptămâna trecută, Adela Popescu și Laura Cosoi au plecat împreună cu familiile lor într-o vacanță la munte. După porția de săniuș, cele două și-au făcut iar bagajele, doar că de data asta au ales o destinație exotică. 

După două zile petrecute în Dubai, cele două prietene și familiile lor au ajuns în Maldive. Actrițele și-au luat și copiii în vacanță și au început să posteze poze din paradisul exotic în care se află. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpeanu, aniversează șase ani de la luna de miere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Fotografii: Instagram adela_popescu/ lauracosoi

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

 

related posts

Modifică setările cookies