Adela Popescu, superbă la evenimentul de lansare a superproducției VLAD. Surpriza cea mare a așteptat-o acasă


La grandiosul eveniment de lansare a superproducției VLAD, Adela Popescu a avut o apariție demnă de gala premiilor Oscar.

Tag-uri:

Pentru acest eveniment de marcă, Adela Popescu a ales o spectaculoasă ținută SilkLoveandLace.

Ea și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de Cove și  Lora.

"Este prima ieșire pe care o am în ultimul timp, au trecut multe luni de când n-am mai ieșit în oraș și iată că tot Cove mă scoate.  Am ieșit direct pe covorul roșu." ,a declarat ea.

 

După ce a strălucit pe covorul roșu, Adela s-a întors acasă, la cei doi băieți ai săi: Alexandru, de 2 ani și Andre, de 2 luni. 

 

Inapoi la ce iubesc ❤️ ,a scris Adela Popescu pe Facebook, unde a publicat o fotografie adorabilă. Înainte să-și schimbe ținuta de gală, și-a luat în brațe băieții, care  au așteptat  ca mămica lor să se întoparcă de al marele eveniment.

foto: Facebook 

Superproducția VLAD, care debutează pe 25 februarie la PRO TV, a avut invitați de seamă la grandiosul eveniment de lansare. Pe covorul roșu, au defilat, pe rând, actorii din distribuție - Olimpia Melinte, Adi Nartea, Andrei Aradits, George Piștereanu, Victoria Raileanu, Anghel Damian - dar și vedete PRO TV, precum Corina Caragea, Magda Pălimariu, Irina Rimes, Lavinia Petrea, Irina Fodor, Lora, Adela Popescu sau Cove.

FULLSCREEN
Adela Popescu, superbă la evenimentul de lansare a superproducției VLAD. Surpriza cea mare a aștepatat-o acasă
  • /


related posts