Adela Popescu, surprinsă de soț și de copii, la cinci ani de când a fost cerută în căsătorie: “Ce-ai făcut, mămico, aici?”


În urmă cu cinci ani, pe 26 noiembrie, Adela Popescu a fost cerută în căsătorie, iar de atunci viața ei s-a schimbat, trăind numai momente de bucurie alături de partenerul ei.


Pentru a marca așa cum se cuvine momentul, Adela Popescu i-a spus lui Radu Vâlcan că el ar trebui să-i organizeze o cină romantică. După mult timp de așteptat, prezentatoarea de la “Vorbește lumea” a avut parte de ceea ce a cerut.

“Aștept cina surpriză care mi se pregătește, dar de care eu nu știu că e surpriză. Pentru că am împlinit 5 ani de când m-a cerut de nevastă și eu am spus «Da». Și i-am bătut obrazul astăzi”, a spus Adela Popescu pe instastory.

La scurt timp, soțul vedetei a apărut cu mâncarea pregătită de el, dar i-a făcut Adelei Popescu și o altă surpriză. “Ce ți-ai desenat pe față, scumpete?”, a spus vedeta de la PRO TV când și-a văzut soțul.

“Cinci ani. Bine, am stat cinci ore să fac asta. Dar e pentru cinci ani de căsnicie”, a răspuns Radu Vâlcan, care avea desenată cifra 5 pe frunte și pe obraji. “Cât ești de inventiv, de surprinzător. Ce idee cu desenul ăla pe față. Ai vrut să fii mai altfel”, i-a replicat Adela Popescu.

Cât timp cei doi au luat cina, Alexandru, fiul lor cel mare, a luat markerul permanent cu care Radu Vâlcan își scrisese pe față și le-a făcut și el o surpriză părinților săi: a scris cu markerul pe canapea!

“Cum stăteam eu atentă la 5-ul de pe obrazul soțului, făcut cu un marker permanent, copilul s-a apucat să deseneze canapeaua. Pentru că este un tip ingenios, a acoperit-o cu niște șervețele, ca să nu ne atragă cu nimic atenția. Cu același marker permanent. Ce-ai făcut, mămico, aici?”, a fost replica Adelei Popescu.

Vezi și: La mulți ani, Adela Popescu! Super supriză pregătită de colegii de la Vorbește lumea

FULLSCREEN
Adela Popescu, surprinsă de soț și de copil, la cinci ani de când a fost cerută în căsătorie: “Ce-ai făcut, mămico, aici?”
  • /

related posts