Adela Popescu, surpriză de proporții pentru ziua de naștere a lui Radu Valcan. Cum a reacționat acesta


Radu Valcan a împlinit ieri, 8 februarie, vârsta de 46 de ani, iar supriza pregătită de soția sa, Adela Popescu, l-a bucurat cu siguranță.


Prezentatorul și-a dorit o zi de naștere liniștită, înconjurat de familie, însă planurile i-au fost date peste cap de Adela, care i-a pregătit o surpriză la fel de plăcuta ca ceea ce-și dorise inițial. 

Dimineața aniversării sale s-a întâmplat așa cum și-a dorit - un mic dejun în familie, alături de Adela și de cei trei băieți ai lor. Însă, spre seară, cuplul a ieșit la un restaurant, iar acolo, Radu Valcan a avut parte de un cadou la care nu se aștepta.

O petrece cu tematică hawaiiana cu toți oamenii dragi din viața sa. Câteva dintre persoanele care i-au fost alături în această zi important au fost, după cum apar în fotografiile publicate de sărbătorit pe rețelele sociale, Răzvan și Irina Fodor, Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Mihai Morar dar și alții.

Alături de imaginile în care Radu Valcan, Adela și invitații apar cu pălării din paie și coliere din flori, prezentatorul a publicat și un mesaj de mulțumire, dovadă că surpriza pregătită de partenera lui l-a bucurat pe deplin:

"Ieri a fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant, doar noi cu copiii. Și-am mers. Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi. Adela a  profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!"

Sursă foto: Facebook

Vezi și:
 

related posts

Modifică setările cookies