Adela Popescu, vacanță de poveste în Sri Lanka. Imaginile care îți taie răsuflarea


Adela Popescu și Radu Vâlcan, alături de cei doi băieți ai lor, au parte de o vacanță de vis în Sri Lanka. Cei doi sunt însoțiți de niște prieteni buni, printre care și familia Danei Rogoz, alături de care au petrecut Revelionul.


Cei doi sunt însoțiți de niște prieteni buni, printre care și familia Danei Rogoz, alături de care au petrecut Revelionul.

Adela Popescu și-a uimit fanii cu pozele ei din vacanță. Vedeta se află într-un resort de lux din Sri Lanka, care arată ca un mic paradis :)  Adela s-a pozat în piscina din fața bungalow-ului său, într-un peisaj ireal de frumos.

“Noi, femeile, ne pricem foarte bine la a fi eficiente. Putem aspira cu copilul într-o mână uitandu-ne la un serial și chiar sorbind din când în când dintr-o cafea. De asemenea putem face duș timp în care putem ține piciorul întins drept paravan să nu intre copilul peste noi timp în care ne șamponăm, clătim, aplicăm balsam, toate cu măiestria unui specialist. Ba chiar sunt unele femei ce reușesc, având deja un copil, să mai facă unul, astfel facandu-și fericit atât soțul, cât și propriul orgoliu. 

 

Ce vedeți voi în aceasta imagine nu se cheamă răsfăț, fițe, opulență, se cheamă EFICIENȚĂ.

Adică mănânc, înot și mă bronzez, toate în același timp. :)

Nu sunteți de acord?” – este mesajul Adelei Popescu care însoțește o imagine în care se răsfață în piscina, în timp ce ia o gustare delicioasă.

Adela Popescu și soțul său au însă de furcă atunci când vine vorba de cei doi copii, care sunt năzdravani, mai ales în timpul mesei, după cum lasă vedeta să se înțeleagă. 

 

“Alexandru, ești o poezie! Andrei... și tu! :) Deși, nu știu din ce motiv, nu te atrag desenele pe telefon. Dar aș vrea să știi, noi ne dorim tare de tot să te inițiem în tainele lor, măcar în timpul meselor. Mai exact, măcar în timpul meselor din vacanțe. Dacă nu, mamaie Doina te va iniția în tainele vacanțelor la țară, cât timp părinții tai sunt în concediu. Măcar până faci doi ani. #maiglumimsinoi :)”, a spus mai în glumă, mai în serios Adela. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Adela Popescu, vacanță de poveste în Sri Lanka. Imaginile care îți taie răsuflarea
  • /

related posts

Modifică setările cookies