Adela Popescu, videoclip emoționant cu ea din copilărie. Cum arăta vedeta când era mică


Adela Popescu a postat recent pe contul ei de Instagram, un videoclip emoționant de când era mică. Fanii au reacționat imediat când l-au văzut. 


Cu ocazia zilei de 1 iunie, zi în care am sărbătorit cu toții copiii din noi, Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, le-a împărtășit fanilor un videoclip emoționant cu ea de când era mică.

Citește și: Alexia Eram, dilema zilei: „Să mă tund sau vopsesc așa?”. Fiica Andreei Esca seamănă acum cu Antonia

"Mă uit și mă tot uit... Și mi se face tare dor de cel mai frumos loc: copilăria mea. Andrei si Alexandru mă mai iau cu ei câteodată... in a lor. Ce șansă", a fost descrierea pusă de Adela în dreptul videoclipului. 

Se poate observa foarte ușor cât de talentată era vedeta încă de mică. Fanii nu au ezitat să reacționeze și  i-au transmis, prin comentariile lor, cele mai frumoase gânduri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

 

"Bravo, Adela! De mică erai o adevărată vedetă". "Ce voce, ce frumos". "Ce emoție am simțit văzând asta". "Mi-ai făcut ziua mai bună", au fost comentariile fanilor. 

Adela Popescu s-a făcut remarcată de-a lungul timpului în urma rolurilor pe care le-a avut în telenovele precum "Numai iubirea" sau "Lacrimi de iubire". De asemenea, ea s-a bucurat de un real succes și pe plan muzical alături de trupa DJ Project. În momentul de față, Adela este prezentatoare la Vorbește Lumea, acolo unde face echipă cu Gabriel Coveșanu. 

Adela Popescu este în prezent căsătorită cu prezentatorul TV Radu Vâlcan. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015. Au împreună doi băieței, Alexandru în vârstă de trei ani și Andrei în vârstă de un an. 

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: How to TikTok by Aquene. Cine este cea mai urmărită persoană de pe Tik Tok din lume. Are peste 60 de milioane de urmăritori

related posts

Modifică setările cookies