Poveşti de dragoste. Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre dragostea reală, trăită în etape şi simţită până la capăt


Sunt împreună din 2010 şi sunt...frumoşi. E primul cuvânt care îţi vine în minte când te uiţi la Adela Popescu şi Radu Vâlcan.


Relaţia lor nu e afişată încontinuu pe covorul roşu, nu e despre tabloide, nici despre perfecţiune. E despre intimitatea si conexiunea dintre doi oameni care se bucură unul de altul şi unul alături de altul. Chiar asta reiese dintr-o postare a Adelei pe blogul personal

“Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială.”

Totul a început cu participarea Adelei la „Dansez pentru tine". A fost o competiție grea în care Adela a avut nevoie de încurajări şi de oameni alături. Cel mai apropiat s-a dovedit a fi chiar Radu Vâlcan, pe atunci colegul ei de platou şi protagonistul serialului „Iubire și Onoare'. Așa au ajuns să se întâlnească, de fapt, să se vadă unul pe altul, să se îndrăgostească şi să se iubească. Cinci ani mai târziu spuneau DA şi organizau o nuntă ca în poveşti - nu în cele cu prinţese, adică la palat şi în vazul presei, ci una în mijlocul naturii, doar cu oamenii dragi. Despre momentul în care a fost cerută de soţie vorbeşte tot Adela, cu umor, pe pagina de Facebook.

“ 25 noiembrie 2014. Ziua în care am spus DA într-un loc...unic. Plin de...romantism. Încărcat de...istorie. Ei, bine, dragii mei, cel ce avea să îmi devină soț, tată al copiilor, s-a gândit că cel mai potrivit ar fi să mă ceară de nevasta la...Ruse. În Bulgaria ???? Noroc că totul s-a petrecut exact în locul în care serviseram masă pentru prima oară în calitate de cuplu, că altfel... tot acceptăm. Hai, că ți-a ieșit, scumpe.”

Ani mai târziu, când aveau deja un băieţel şi se pregăteau pentru al doilea copil, pe care Adela l-a născut de curând, frumoasa prezentatoare „Vorbeşte lumea” îi făcea o declaraţie soţului:

“Te-am iubit în etape… Mai întâi ca pretendent. Fin, frumos, discret, timid, altfel… exact așa cum erai tu la început. Apoi ca iubit.Tandru, liniștit, calm, surprinzător… exact așa cum mi te amintesc în anii frumoși în care am avut primul apartament, prima Roma, primul Bali, primul Paco, prima iarnă friguroasă și prima vară înnabușitoare. Apoi ca soț. Protector, sincer, amuzant, firesc, devotat, fidel…exact așa cum suna promisiunea pe care am văzut-o în ochii tăi când ne-am cununat. Apoi ca tata.Topit, leșinat, preș, țăndări, rupt, îndrăgostit, disperat, panicat, anxios… exact așa cum știam că vei fi încă din ziua în care am aflat că vom fi trei. Enjoy the ride împreună cu noi, iubitule!”.

Iar povestea continuă...Cu mult umor, cu şi mai multă iubire, cu doi copii frumoşi pe care îi cresc împreună. Adela Popescu şi Radu Vâlcan ne plac nu pentru ceea ce afişează, ci pentru ceea ce sunt. Nu se sfiesc să vorbească despre dificultăţile în cuplu sau ca părinţi, nu se feresc să povestească exact cum s-au certat (mai în glumă, mai în serios cu ameninţări de divorţ) că Radu voia să taie o salcie din faţa casei, nu se sperie să fie reali. Aşa că şi iubirea lor e la fel de reală. Şi continuă...

FOTO: FACEBOOK

 


FULLSCREEN
Poveşti de dragoste: Adele Popoescu şi Radu Vâlcan
  • /

related posts

Modifică setările cookies