Adele, siluetă de supermodel la 32 de ani. Vedeta și-a etalat noul trup de zeiță


Adele și-a uimit cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta, care de când a slăbit spectaculos a fost văzută foarte rar în public, a postat o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare.


Nu mai este un secret pentru nimeni că Adele a slăbit, însă se pare că artista nu se mai oprește din războiul cu kilogramele în plus. Aceasta este din ce în ce mai suplă și acum se mândrește cu o siluetă de fotomodel. Apropiații cântăreței susțin că aceasta a reușit să dea jos 45-50 de kilograme de când a început dieta. 

 

Cântăreața și-a etalat noul corp de vis pe Instagram, cu ocazia împlinirii a 32 de ani. Tot cu această ocazie, o prietena apropiată lui Adele a postat o altă imagine în care Adele arată fabulos: suplă și cochetă. 

Tabloidele britanice au aflat că Adele a slăbit cu o dieta care îi permitea să consume numai 1000 de calorii pe zi. În plus, a făcut și sport, în special pilates. 

 

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie că oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

 

VIDEO: Betty, fiica lui Florin Salam, a slăbit spectaculos

related posts

Modifică setările cookies