Adelina Pestriţu a fost transformată în Karl Lagerfeld de hairstylist-ul Adrian Perjovschi


Adelina Pestritu și Adrian Perjovschi surprind din nou: un nou look, o nouă idee inedită, o nouă transformare.


De această dată, că un tribut adus celebrului creator de modă, Karl Lagerfeld, Adelina a acceptat invitația de a participa la proiectul lui Adrian Perjovschi și l-a întruchipat pe binecunoscutul designer într-un shooting special semnat de Marius Bărăgan. 
 

“A fost o provocare imensă pentru mine să mă transform într-o legendă a modei, Karl Lagerfeld, personalitatea pe care am admirat-o dintotdeauna. Cred că întreagă lume a modei a pierdut un adevărat artist, vizionar și un talent incredibil. Această transformare vine ca un omagiu adus lui. Suntem convinși că va rămâne în memoria tuturor iubitorilor de fashion, dar nu numai”, declara Adelina Pestritu. 
 
 
“Întotdeauna este o plăcere, dar și o mare provocare să lucrez cu Adelina. De dată această emoțiile au fost și mai mari, pentru că pe lângă diferența de vârstă de și de sex care o despărțea de personajul droit, a fost și responsabilitatea uriașă de a “recrea” personajul iconic din istoria modei, Karl Lagerfeld. Ne-am pregătit aproape o săptămâna pentru această transformare. Perucă a fost vopsită de 3 ori și tunsă astfel încât look-ul pe care l-am creat să fie perfect”, explică hairstylist-ul Adrian Perjovschi. 
 
“Cred că pentru fiecare dintre noi acest persoanaj a fost o provocare, având în vedere că Adelina este o femeie tânăra și frumoasă, iar Karl a fost un bărbat trecut de 80 de ani! Transformarea a fost gândită până în cele mai mici detalii, încercând să transpun pe față Adelinei ridurile și trăsăturile lui Karl Lagerfeld astfel încât asemănarea să fie una veritabilă! A fost o plăcere și o onoare să iau parte la acest proiect dedicat marelui creator Karl Lagerfeld!”, spune make-up artistul Andreea Popeanu. 
 
 “Le  mulțumesc tuturor pentru munca depusă. Sunt fericită că am luat parte la acest proiect memorabil”, adaugă Adelina Pestritu. 
 
Mai jos puteţi vedea un interviu marca La Măruţă despre reinventarea Adelinei Pestriţu:
 

VEZI MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO

Foto: Marius Bărăgan

related posts

Modifică setările cookies