Adelina Pestrițu a vorbit despre obsesiile ei: “Iese scandal”


Nu mai este niciun dubiu că Adelina Pestrițu este influencerul numărul 1 din România, după ce vedeta a câștigat, la finalul anului trecut, în Los Angeles, la E! People's Choice Awards, premiul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019.


Zilele trecute, Adelina Pestrițu și-a provocat fanii de pe Instagram, prin intermediul unui story în care apare doar în sutien, să se gândească la obsesiile din casa lor. Vedeta a dezvăluit că ea este obsedată de perdele și de mochetă și dacă vreo persoană le deteriorează, ea se supără foarte tare.

“Ați stat vreodată să calculați care sunt obsesiile pe care le aveți în casa voastră? Obsesiile mele sunt așa: perdelele, mocheta și aparatul de cafea. Dacă cineva pătează, strică, deteriorează aceste piese din casă, iese scandal”, a spus Adelina Pestrițu.

Nu este pentru prima oară când Adelina Pestrițu apare în sutien și vorbește despre diverse teme, în urmă cu aproximativ o lună vedeta făcând o schimbare de look, iar în pozele prin care își arăta noua coafură era cu sânii la vedere.

Atunci, fanii au pus-o la zid pe Adelina din cauza acestui lucru, ei afrimând că ar dori să-i vadă noul look fără ca ea să-și arate sânii.

foto: Instagram Adelina Pestrițu

Vezi și: Adelina Pestrițu, ponturi vestimentare: "Oamenii sunt atrași de stilul meu vestimentar"

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu a vorbit despre obsesiile ei: “Iese scandal”
  • /

related posts

Modifică setările cookies