Adelina Pestrițu, acuzată de fani că este anorexică. Cea mai nouă fotografie postată de vedetă a stârnit o mulțime de controverse


Silueta Adelinei Pestrițu a fost mereu subiect de dezbatere printre fanele sale. În vreme ce unele o consiera “perfectă”, altele o acuză că este exagerat de slabă.


Cea mai recentă imagine postată de Adelina Pestrițu pe Facebook și Instagram a împărțit fanii în două tabere: cei care o ridică în slavi pentru “corpul ei perfect” și cei care spun că “arată ca un schelet”. 

Imaginea i-a întărâtat atât de tare pe fani, încât vedeta a strâns în total peste 1500 de comentarii pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

“Ești un schelet, dar foarte frumoasă”, “Doamne, ce slabă este! Ca un schelet!!”, “Super ... cu 2-3 kg în plus ți-ar sta perfect”, “Foarte urâta poză! Știm că arăți bine și că ești slabă, dar în poza asta pari anorexica!”.

Întrebată de fane ce dietă ține pentru o silueta atât de suplă, vedeta le-a răspuns:”În momentul de față mănânc aproape orice, mai ales în prima parte a zilei. Dar o să revin la stilul meu de viață organizat din toate punctele de vedere. Nu mă simt ok așa. Să mănânc oricând și orice. M-am relaxat puțin în această izolare”, a spus Adelina Pestrițu.

Vedeta nu pare însă deranjată de comentariile negative ale fanilor. “Ar fi culmea să fim pe placul tuturor. Mă simt perfect așa și nu mă gândesc nici 200gr să mai pun. Eu așa mă simt bine;)”.

 

 

related posts

Modifică setările cookies