Adelina Pestrițu, criză de nervi pe Instagram: „Se trezește unul să mă certe”


Zile încinse pentru Adelina Pestrițu, care tocmai a fost pusă la zid de oameni din afara comunității ei din mediul online. Cum le-a răspuns.


Adelina Pestrițu a răbufnit într-un Insta Story la adresa unor persoane care nu fac parte din comunitatea ei de pe Instagram. Vedeta s-a declarat deranjată de reacția unei persoane care a acuzat-o că nu-și folosește notorietatea pentru a-și informa urmăritorii în legătură cu „ce se întâmplă în lume”.

De această dată a fost vorba de evenimentele dramatice care au loc peste Ocean, cauzate de moartea lui George Floyd, americanul de culoare ucis de un polițist din Minneapolis.

„Ce mă nervează pe mine, și m-a enervat treaba asta totdeauna la oameni... se trezește unu’, care nici măcar nu este urmăritor al meu, să mă certe: da tu ești complet, nu rezonezi absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în lume, postezi cu baloane? Să mori tu că ai venit din Cucuieții din deal să mă cerți pe mine pentru ce postez eu în comunitatea mea! Pe bune? Adică altceva nu mai aveai de făcut. Erai tu ăla neinformat, fix ăla care nu mă urmreai, erai tu neinformat. Că n-am postat eu astăzi”, spune Adelina Pestrițu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

Adelina și-a continuat tirada și, la un moment dat, pe fondul amplificării stării de nervozitate, izbucnește în lacrimi. 

Când a fost cazul ăla la Caracal... p*** mea, chiar nu puteți să înțelegeți că suntem și noi oameni? Chiar nu puteți să înțelegeți că, chiar dacă nu postăm, nouă chiar ne pasă? Două săptămâni nu am dormit”, a replicat Adelina Pestrițu, taxând această presiune care se pune pe influenceri.

Adelina Pestrițu, votată cel mai influent român și premiată în cadrul galei E! People's Choice Awards 2019, spune că postează ce vrea pe contul ei de Instagram. Cei care vor știri ar trebui să urmărească alt gen de platforme.

Aici este Instagram. Nu am obligația de a te informa pe tine cu ce se întâmplă în lume. Și, a propos, dacă vrei să știi ce am făcut eu vizavi de ce se întâmplă în lume, de fiecare dată când a fost un caz, o calamintate, cum vrei tu să-i spui, să știi că am fost prima care a donat. Inclusiv când ardea Amazonul (...)

Nu poate să-mi dicteze nimeni ce postez pe Instagram. Nu? Pentru asta sunt știrile. Dacă eu doresc să vorbesc despre un subiect, cu siguranță vorbesc. Dacă simt că este necesar să fac ceva în comunitatea mea, cu siguranță voi face”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Fotografii: @adelina.pestritu

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu, criză de nervi pe Instagram: „Se trezește unul să mă certe”
  • /

related posts

Modifică setările cookies