Adelina Pestrițu, cum a vindecat-o pe fiica sa de deochi


Recent, Adelina Pestrițu a povestit cum a reușit să o scape pe fiica sa, Zeny, de deochi.


Într-un articol pentru edamagazine.ro, Adelina descris simptomele unei persoane deocheate. ”Dintr-o dată simți cum te cuprind stări de rău, căldură din cap până în picioare, dureri puternice de cap sau de stomac, transpirație și/sau amețeală”. 

Citește și: Adelina Pestrițu, geloasă pe admiratoarele soțului ei: "Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soțului meu"

Vedeta a relatat apoi ce a făcut-o să-și dea seama că fetița ei este deocheată. ”Pe drumul spre munte Zeny a început să plângă foarte tare. Credeam că acest plâns se datorează plictiselii. I-am pus desene, muzică, ne-am jucat cu ea. Nu s-a schimbat nimic. Apoi ne-am gândit la durerea de dințișori, mai ales că ne aflam în perioada erupțiilor dentare, după care de urechi și tot așa, am luat-o prin eliminare. Am sunat doctorul nostru pediatru. Ne-a sfătuit să îi dăm ceva de durere. Ne-am pus inclusiv problema de a ne întoarce în București cu orice risc. Panica se instalase deja.

După 40 de minute de plâns continuu, în care noi efectiv nu mai știam ce să facem, pentru că deja îi dădusem medicament pentru dinți, urechi, apă, mâncare, am oprit mașina s-o plimbăm puțin, iar ea tot nu își revenea. Stând pe bancheta din spate am început sa-i citesc o rugăciune pe care o aveam în telefon. Nu exagerez, dar de la fix primele 3 cuvinte din acea rugăciune s-a liniștit complet! M-a cuprins o stare tare ciudată, dar foarte pozitivă. Piele de găină pe tot corpul…”.

”Mi-am dat seama că Dumnezeu este în tot ceea ce facem, dar mai ales atunci când îl chemăm. Zeny mă fixa cu privirea și parcă aștepta cu mare interes să audă tot ce-i citesc, de parca îi citeam o poveste cu zâne. A început să zâmbească, iar eu, crezând că s-a liniștit m-am oprit. În acel moment a revenit la plânsul la fel de puternic. Atunci am înțeles că îi face bine rugăciunea mea, o liniștește. Am reînceput să-i citesc și am repetat-o de vreo 40 de ori, mai ales că fiind scurtă se termina repede. Micuța noastră a adormit suspinând pe pieptul meu, iar atunci mi-am dat seama ce minuni poate face o simplă rugăciune. (...) Eu am numit-o rugăciunea-medicament pentru că nouă ne-a luat durerea “cu mâna”.

Vezi și: Adelina Pestrițu, experiență unică în America

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu, cum a vindecat-o pe fiica sa de deochi
  • /

related posts