Adelina Pestrițu, desemnată la E! People Choice Awards cel mai bun influencer din România în 2019


Adelina Pestritu este cel mai bun influencer din România în 2019, potrivit E! People Choice Awards, în urma voturilor oamenilor de pretutindeni înregistrate în perioada 4 septembrie - 18 octombrie. Diferența între Adelina Pestrițu și următorul clasat a fost de mai bine de un milion de voturi. 


Extrem de emoționată, Adelina Pestrițu a urcat pe scenă pentru a primi trofeul, venit special din Los Angeles pentru gala de decernare locală a celebrelor premii, care a avut loc pe 31 octombrie, la Nuba. 

Citește și: Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, a făcut primii pași. Cât de mult a crescut

În calitate de “Best Romanian Influencer”, Adelina va participa la gala internațională E! People’s Choice Awards din 10 noiembrie, care va avea loc în America, la Santa Monica, Los Angeles, unde sunt așteptați și Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau reprezentanti ai productiilor 'The Lion King,' 'Spider-Man: Far From Home,' 'Stranger Things,' 'The Walking Dead,' 'Riverdale'. 

“Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea. Nu știu cum aș putea să mulțumesc mai mult celor care m-au votat decât spunându-le că este premiul lor, că împreună am câștigat acest trofeu și că îi voi lua cu mine peste tot, în America, în culisele galei, pe covorul roșu și oriunde voi ajunge și îi voi face să fie mândri că-i reprezint într-o lume așa de mare. Vom trăi împreună visul american și promit să fiți martori când o să o invit pe Kim Kardashian să facem o poza împreună.”, a declarat câștigatoarea premiului “Best Romanian Influencer”.

Gala E! People Choice Awards se desfășoară anual din 1975, iar anul acesta, în 2019, va avea loc pe 10 noiembrie, la Los Angeles și va decerna premii câștigatorilor renumiți din întreaga lume la cele 43 de categorii existente reprezentând filme, TV, muzica și pop-culture. În România, gala va putea fi urmărita pe canalul E! Entertainment, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, la 4 a.m., ora României și va fi precedată de o ediție E! Live From The Red Carpet de la 2 a.m. 

Vezi și: Trending Review cu Daragiu - Episodul 1

 

  • Adelina Pestrițu, desemnată la E! People Choice Awards cel mai bun influencer din România în 2019

related posts

Modifică setările cookies