EXCLUSIV Adelina Pestrițu, detalii despre nuntă. Ce îi dă bătăi de cap vedetei


Pe 20 iulie, Adelina Pestrițu devine doamna Șteblea. Ea și tatăl copilului său au stabilit data nunții și abia așteaptă fericitul moment.


Singura problemă este că Adelina este nehotărâtă încă în ceea ce privește rochia ei de mireasă pe care nu a reușit deocamdată să o aleagă! Detalii ne dă chiar ea, într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro.

Adelina, ați stabilit nunta pentru 20 iulie! Ce fel de mireasă vrei să fii? Ți-ai ales deja rochia? Ești decisă, indecisă…?
 

E foarte greu momentul asta pentru mine pentru că încă nu m-am decis ce model de rochie voi purta la nuntă. Înclin mai mult spre modelul de prințesă, îmi place. Este o zi care ar trebui să fie atât de atent organizată și cu atât de mult bun gust, cu decență, chiar dacă este vorba de o petrecere la care ne vom distra și poate ne vom arunca pantofii spre dimineață. Eu sunt convinsă că decența este cu siguranță apreciată, mai ales că această zi are o implicare și religioasă.
 
Știi exact cum vrei să fie în ziua nunții? Ai totul stabilit?
 

Încă nu. Am așa idei despre modele, dar sunt tare nehotărâtă! Trebuie să vorbesc cu mine, în oglindă și să mă hotărăsc odată pentru model.
    
Vei ține cont de tradiții?
 
Da. O să păstrez niște tradiții, dar vor fi reinterpretate. 

Până la nuntă ce ți-ai propus să mai faci în ceea ce te privește? Vrei să mai schimbi ceva la tine, vrei să mai slăbești, ții vreo dietă anume?

Nu. Mănânc în continuu toate nebuniile. Îmi fac toate poftele! Vreau să fiu o mireasă, nu știu, nici anorexică, dar nici poate ieșită din niște tipare. Îmi doresc foarte mult să mă simt bine în rochie, dar asta nu ține neapărat de o greutate anume. Cu siguranță o să decid la momentul respectiv dacă e cazul de modificări de acest gen. Singura modificare pe care am vrut să o fac a fost acum câteva zile când am vrut să-mi tund părul din nou scurt și să îmi “trag” două dungi pe o parte, așa cum am fost în trecut.

Și ce te-a reținut?
 
Hairtsylistul meu, Adrian Perjovschi, care m-a sunat și a zis, “Exclus! Potolește-te! Nu te tunzi până la nuntă, pentru că trebuie să facem o coafură de mireasă, foarte curată, așa că nu te tunzi! După nuntă, poți să te tunzi periuță!”.
 
În timpul sarcinii ai avut o anumită dietă, ai mâncat mult somon. Cum ești acum, cum arată meniul tău înainte de nuntă?  

Să nu mai văd somon în momentul de față. Adică mănânc, dar nu cu aceeași poftă și îmi amintesc cumva de perioadă în care trebuia să dau kilogramele jos. Acum mănânc din toate câte puțin.
 
Cam ce alegi, de exemplu?
 

Dimineața prefer cafeaua, cerealele sau un avocado cu brânză de vacă, cu roșii, diferă. La prânz o supă cremă de legume și musai un sufleu de ciocolată, iar pe seară poate ceva carne sau orez cu legume.
 
Din câte știu și tu gătești, nu?
 
Da, gătesc.

Care este felul tău de mâncare preferat?
 
Îmi place supa de găluște foarte mult, dar nu cea făcută de mine, ci aceea pregătită de soacra mea. Și îmi plac foarte mult sarmalele făcute de mama.
 
Lui Virgil ce îi gătești?

Lui Virgil…el e foarte fericit cu sandvișuri. Nu prea e un împătimit  al mâncării gătite. Îi place fastfood-ul foarte mult. Are un metabolism bun, nu se îngrașă și mănâncă toate prostiile, dar îi plac și creveții cu usturoi.
 
Micuța Zeni a început diversificarea?
 
Da! Mănâncă foarte bine, este foarte pofticioasă, foarte mâncăcioasă,  nu avem niciun fel de problemă din acest punct de vedere. Pe lângă mâncare mănâncă și lapte.    

Cât de tare te solicită? Ai timp să stai cu ea? 

Am timp să stau cu ea. În momentul în care am evenimente o las pe mâna lui Virgil sau pe mâna bunicilor. Trebuie să ieșim și noi din casă, să ne vedem în continuare de business-urile pe care le avem dezvoltate, pentru că dacă am sta lipiți de micuță, cu siguranță am sufoca-o și pe ea și am învățat-o să fie dependentă de noi, ceea ce nu ne dorim pentru că în viață trebuie să se adapteze societății.  
 
Ce îți dorești pentru fetița ta? Vrei sa o îndrumi către o carieră în lumea artistică?
 
Nu o să îi impun eu ce să facă, o să îi pun “pe tavă” tot ceea ce își dorește și dacă o să vedem că are înclinații către un anumit domeniu, cu siguranță o să plusez și o să o ajut cu tot ce o să aibă nevoie. Dar dacă ea își dorește să dezvolte un business care e departe de showbizz, cu siguranță o să o susțin și o să o încurajez.
 
Vrei să revii în televiziune? Ai proiecte în acest sens?  

Mi-ar plăcea foarte mult, dar aș reveni doar dacă aș simți că mă reprezintă un anumit proiect. Să fac un compromis și să revin doar de dragul de a reveni, nu. Mi-ar plăcea foarte mult să prezint o emisiune de divertisment!   

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu, detalii despre nuntă! Ce îi dă bătăi de cap vedetei!
  • /


related posts