Adelina Pestrițu, dezvăluiri cutremurătoare despre chinul prin care a trecut: "Aveam impresia că mi se descompune toată fața"


Adelina Pestrițu a vorbit deschis cu fanii despre operațiile estetice pe care le are și despre momentele cumplite prin care a trecut.


Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară pe rețelele de socializare și este mereu apreciată pentru aspectul fizic pe care îl posedă. De-a lungul timpului însă, frumoasa vedetă a trecut prin mai multe operații estetice, printre care și o rinoplastie.

Aseară, vedeta a primit din partea fanilor mai multe întrebări legate de operația estetică pe care a suferit-o la nas. Deși toată lumea spune că are un nas perfect, puțini sunt cei care știu cât a tras pentru a ajunge la această formă.

Citește și: A lăsat o avere pe masă. Simona Halep a trecut prin clipe tensionate alături de iubit. Gestul care o putea costa zeci de mii de euro

- Cum au fost primele zile după rinoplastie?

"Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă."

- Ești de părere că rinoplastia te schimbă cu totul?

"Garantat. Evident că este o transformare în majoritatea cazurilor. Am văzut și eșecuri. Trebuie doar să îți alegi doctorul cu multă atenție și să știi ce îți dorești. Dar e esențial să crezi în recomandările lui. Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră."

Sursă: Instagram

related posts

Modifică setările cookies