Adelina Pestrițu, geloasă pe admiratoarele soțului ei: "Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soțului meu"


Adelina Pestrițu s-a deschis și a recunoscut că este o femeie geloasă atunci când se simte amenințată de femeile care se află în jurul soțului ei.


Cu toate acestea, Adelina este o femeie geloasă atunci când soțul ei este înconjurat de femei frumoase și simte că situația îi scapă de sub control. 

Diva a recunoscut că face excepție doar atunci când este în preajma fiicei lor, Zeny, de care este de nedespărțit. 

Citeste si Adelina Pestrițu, mesaj din Las Vegas pentru tatăl fetiței sale: „La mulți ani, soțul meu drag și iubit”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SV (@steblea.virgil) on

 

"În general, dacă vorbim despre alte femei în apropierea soțului, da, sunt geloasă, pentru că orice femeie este geloasă, dar dacă vorbim despre relația pe care copilul meu o are cu tatăl ei, ar fi absurd să fiu geloasă.

Mai vin persoane la mine și-mi spun că-și cer scuze și speră să nu mă supăr, dar Zenaida seamănă atât de mult cu Virgil. Pe bune? Este taică-su, adică logic că seamănă. Sunt mândră că seamănă cu el pentru că eu îl iubesc pe soțul meu și am făcut-o din iubire și e normal să-l văd pe el în miniatură" , a declarat Adelina pentru Viva

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SV (@steblea.virgil) on

 

Adelina Pestrițu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Virgil din anul 2017: "Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranță, mă face sa râd și care mă completează perfect."

"Eu sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat un bărbat care să înțeleagă meseria mea și că, dacă el nu îmi dă o mână de ajutor, eu nu mă pot desfășura. În acest telefon, stă toată munca mea și petrec foarte multe ore pe telefon, ceea ce este foarte deranjant pentru cei din jur", a declarat Adelina 


 
 
Sursa Foto: Instagram


Vezi si Adelina Pestrițu, experiență unică în America
 
FULLSCREEN
Adelina Pestrițu, geloasă pe admiratoarele soțului ei: "Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soțului meu"
  • /

related posts