Adelina Pestrițu, luată la rost de fani pentru cât de sexy se îmbracă când gătește


Desemnată “cel mai bun influencer din România” la People’s Choice Awards, Adelina Pestritu nu mai are un conținut atât de variat de când e în izolare, iar fanii i-au reproșat asta. Dorind să îi mai înveselească, aceasta a postat o imagine sexy din bucătărie, însă fanele cârcotașe au luat imediat foc.


Adelina Pestrițu s-a lăsat fotografiată în bucătărie, într-o ipostază super sexy. Vedeta a îmbrăcat o rochie neagră, mini, cu umărul gol… în vreme ce în mână ținea o tigaie. Fanele au luat-o imediat la rost pentru că se îmbracă așa “la cratiță”.

“Eu dacă mă îmbrac așa și mă machiez să fac mâncare, cheamă al meu salvarea și mă iau cu izoleta”,  a glumit o admiratoare.

“Sigur gătești tu...Dacă nu aveți alte griji, stați și vă moțați într- una!”, i-a scris altcineva.

 

Adelina le-a răspuns că este o poza mai veche și că în niciun caz nu gătește îmbrăcată așa. “Mai glumim și noi”, a spus vedeta.

“Iți dai seama că nu așa gătesc, dar ne mai destindem și noi puțin. Poza este veche, dar odată cu situația asta am descoperit că am multe imagini în telefonul meu pe care nu le am postat (…)  Nu sunt nici divă și la tigaie n-am “ajuns” acum. Gătesc de când stăteam cu mama (mica fiind). Și nu gătesc numai că trebuie, ci din placere”, le-a răspuns Adelina fanelor.

Oricum, majoritatea au lăudat-o.” Bravo, așa da!!! O femeie care își respectă soțul se mai îmbracă și așa! Cu așa soție sigur nu întârzie la cină și nu are cămășă murdară de ruj :)   sau poate o are, dar rujul e al tău”, a scris o admiratoare.

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu, luată la rost de fani pentru cât de sexy se îmbracă când gătește
  • /

related posts

Modifică setările cookies