Adelina Pestrițu, mesaj din Las Vegas pentru tatăl fetiței sale: „La mulți ani, soțul meu drag și iubit”


Adelina Pestrițu are o toamnă la superlativ. Cea mai influentă vedetă din România în social media își serbează azi soțul. Ce mesaj i-a transmis din Las Vegas.


Adelina Pestrițu petrece câteva zile în SUA, după ceremonia din Santa Monica unde a fost desemnată cel mai bun influencer din România. Vedeta de televiziune și-a felicitat soțul de ziua lui, care a însoțit-o la decernarea premiilor la gala E! People’s Choice Awards.

„La mulți ani, soțul meu drag și iubit! Să ne trăiești o viață și să te bucuri de fiecare clipă la intensitate maximă. Eu și Zeny suntem cele mai fericite că te avem! Te iubesc mult”, a scris Adelina pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ei doi în Las Vegas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu s-au căsătorit în iulie 2018 și au împreună o fetiță de un an și trei luni, pe nume Zenaida.

Partenerul ei de viață, un prosper om de afaceri, a însoțit-o în aventura din America. A fost de față și la momentul ei de glorie de pe covorul roșu și a susținut-o de pe margine.

Adelina Pestrițu, poză cu Kim Kardashian

Adelina Pestrițu a trăit emoția vieții ei când i-a cerut celebrei Kim Kardashian să se fotografieze alături de ea. Ea a povestit pe blogul ei cum a decurs întâlnirea cu una dintre cele influente femei din lume și ce a simțit ea când Kim a acceptat propunerea ei.

Fotografii: ©E! Entertainment

Vezi și VIDEO: Adelina Pestrițu, povestiri din vacanță

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu, mesaj din Las Vegas pentru tatăl fetiței sale: „La mulți ani, soțul meu drag și iubit”
  • /

related posts

Modifică setările cookies