Adelina Pestrițu, petrecere cu 200 de invitați de ziua ei. Ce tort spectaculos a avut


Cu ocazia împlinirii a 32 de ani, Adelina Pestrițu a petrecut alături de aproape 200 de prieteni la petrecerea cu tema “Wonderland by EDA”. 


A fost o petrecere exact așa cum îmi place mie, am dansat non-stop, am avut alături oamenii pe care îi iubesc, m-am bucurat de un decor de vis în note de negru, auriu și alb, de mâncare buna și de un program muzical ce nu ne-a dat voie să stăm mult la mese. Ne-am gândit mult timp dacă să facem o mare petrecere sau să plecăm într-o vacanță doar noi, însa am decis că este cazul să distrăm prietenii dragi și mai târziu vom alege și o destinație exotică pentru relaxare. Și foarte bine am făcut!”, spune Adelina.  

Citește și: O imagine cu fetița Adelinei Pestrițu cucerește Instagramul. Cum a fotografiat-o Adelina pe micuță

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday cake ???? #birthdaygirl #party #32yearsold #lastnight ???? #photocake #cake

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

Adelina a avut doar 3 săptămâni la dispoziție să pună la punct toate detaliile petrecerii, de la temă, decoruri, până la meniuri, tort, program muzical și momente-surpriză. “Ca orice eveniment, petrecerea de ziua mea a necesitat multă pregătire și agitație, dar a meritat, pentru că a iețit o superpetrecere până în zorii zilei. Singurele daune le-au suferit picioarele mele, pentru că nu am stat nicio clipă jos. Și o altă parte bună, în ultimele 4 zile am slăbit 2 kg din cauza stresului ca totul să iasă perfect, dar asta nu e rău deloc.” 

Seara a început și s-a menținut până dimineață în forță, atmosfera fiind animată de Taraful din Clejani, dar și de formația Pindu și de Ansamblul Iholu din Constanța. Sărbătorita a ales să poarte o ținută albă, care să creeze contrastul perfect cu elementele negre și aurii care au compus întreg tabloul Wonderland.  

Printre cei care i-au fost Adelinei alături de ziua ei s-au numărat Mihaela și Mircea Geoana, chef Joseph Hadad, Roxana Ciuhulescu, Mădălin Ionescu, Ellie White, Minodora, Karmen Minune, Xonia, Denisa Tănase, Ela Crăciun, Oana Roman, Gabriela Cristea, Natalia Mateuț, Alexandru Erbașu și mulți alții. 

Vezi și. Ce se va întâmpla la FERMA săptămâna aceasta

related posts

Modifică setările cookies