Adelina Pestrițu pregătește o petrecere grandioasă de ziua ei de naștere. Va costa mii de euro


Adelina Pestrițu și-a planificat în detaliu ziua de naștere. Vedeta a primit foarte multe laude pentru petrecerea de botez pe care a organizat-o, prin urmare a decis să se ocupe singură de organizarea zilei ei de naștere. 


Adelina a povestit că a ales deja un local de lux și că acolo plănuiește să facă și petrecerea de nuntă, atunci când ea și Virgil Șteblea vor dori să facă marele pas. 

„Estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine. Locația mi-am dorit să fie una elegantă, primitoare, spațioasă și cu mâncare delicioasă. Dar mai ales, să mi se permită redecorarea completă a sălii. Nu pentru ca n-ar fi una potrivită, ci din simplul fapt că eu întotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez și îmi doresc să prindă o notă de poveste, să facă totul parte dintr-o singură temă și coloristică. Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacâmurile, meniurile, lumânările, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate să aibă o legătură între ele și cu povestea din capul meu. 

Vezi și:

Probabil tot aici vom face și nunta când va fi cazul, dar până atunci vreau să vă mai povestesc puțin despre petrecerea de weekend-ul următor. Evident că n-am putut sta liniștită și împreună cu fetele… am pus la cale un decor de vis pe care abia aștept să vi-l prezint. Aceeași poveste. Schimbăm mesele, scaunele, redecorăm sala.”, a explicat Adelina în mediul online. 

Vedeta împlinește 32 de ani în 2 februarie. related posts