Adelina Pestrițu, reacții controversate pe internet. Imaginea care a stârnit comentarii negative din partea fanelor


Urmărită de 1.3 milioane de fani pe Instagram, Adelina Pestrițu este un adevărat influencer în România: orice postează stârnește sute de reacții, mii de inimioare pe Instagram, dar și o mulțime de controverse. Oricât de admirată ai fi, nu poți să mulțumești pe toată lumea!


În cele mai recente imagini postate pe Instagram, Adelina Pestrițu arată ca o adevărată divă într-o rochie neagră de gală. Vedeta a fost nașă și a vrut să impresioneze cu ținuta să elegantă și cu coafura deosebită. Însă fanii au remarcat altceva: că este “prea slabă”.

“Ai slăbit prea mult!”, i-a scris o admiratoare. “Ești prea slabă, semeni aproape cu o anorexica...”, “Ești frumoasă...dar prea slabă. Ți se văd oasele oribil”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de vedetă.

 

“Ți-ar sta bine cu câteva kg în plus, te îmbătrânește dacă ești prea slabă”, “Da, ți se văd doar oasele și silicoanele.Urât!” -  au scris alte fane.

Pe sistemul “una caldă, una rece”, la câteva zile după critici, admiratoarele au umplut pagina vedetei de complimente. Acestea au fost impresionate de coafura vedetei.

 

“Nu știu tu, dar eu mâine mă duc să mă tund cu poza ta pe ecran :)) ( cu parul scurt )”. 

“Daaaa... îmi pun poza asta pe frigider!!! O să fii inspirația mea de "wanna be"!!!

“Marilyn Monroe ar CRĂPA de invidie dacă ar trăi și te-ar vedea arătând infinit mai bine decât ea, Ade”, i-au scris fanele. 

 

related posts

Modifică setările cookies