Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. Cum arată vedeta care pare desprinsă din Marele Gasby


Adelina Pestrițu este una dintre cele mai versatile vedete de la noi. Foarte îndrăzneață la acest capitol, bruneta a încercat de-a lungul timpului multe schimbări de look.


Adelina și-a surprins din nou admiratorii de pe rețelele de socializare, după ce a postat mai multe fotografii cu look nou și foarte fresh. Frumoasa bruneta a pozat cu un breton extrem de scurt, a la Mireille Mathieu.

Totuși, lookul proaspăt și tineresc nu i-a impresionat atât de mult pe fanii vedetei, care au mai atenți la abdomenul Adelinei, care a născut în urmă cu 3 luni și arată impecabil. 

 

 

Today ✔️

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

 

Adelina Pestrițu a luat 14 kilograme în sarcină și a reușit să scape de ele în timp record. 

"Fix în ziua în care am născut, m-am urcat pe cântar și mi-a arătat o suma rotundă, precum coapsele mele.:)) Și culmea, nu era numărul de telefon, ci greutatea mea. În prima săptămână de după naștere am dat jos o mare parte din kilogramele nedorite, apoi am făcut un blocaj pe cântar. "

Frumoasa brunetă  a dezvăluit recent pe blogul personal care este dieta pe care o urmează. 

"Fără să mă bazez pe vreo dietă anume a vreunui nutriționist celebru, am consumat numai pește cu broccoli și salată verde cu lămâie și puțin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie și de grăsimi, carbohidrați, chiar și puțin zahăr. Nu mai știu ce gust are o prăjitură. În aproape 2 luni, am mâncat doar 2 clătite și zaharină folosită în cafeaua de dimineață. 

 

 

Gatsby mood activated ????????

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) perelated posts