Adelina Pestrițu, selfie în oglindă în costum de baie în camera de hotel. Cât costă o noapte de cazare la resortul de lux


Adelina Pestrițu continuă să își încânte fanii cu imagini de vis din vacanța ei exotica din Seychelles. Cu o silueta “trasă prin inel”, influencerița are un corp demn de show-urile Victoria’s Secret.


“Sirenă la mal, fermecătoare” – aceasta a fost reacția fanilor când au văzut-o pe Adelina Pestrițu în costum de baie, pe plajă.

 Încurajată de complimentele primite, influencerița s-a pozat în bikini și în camera de hotel. Îmbrăcată într-un costum de baie roz, în două piese, vedeta se mândrește cu o siluetă fără cusur.

Adelina este cazată la unul dintre cele mai apreciate resorturi din Seychelles. Constance Lemuria are 5 stele și se laudă cu o piscină pe 3 niveluri şi suite şi vile spaţioase. Complexul include un centru spa înconjurat de o grădină luxuriantă şi 4 restaurante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie 5 baruri. Prețurile pleacă de la circa 1000 de euro pe noapte, în funcție de tipul de cazare și facilitați.

Adelina pare într-o vacanță continuă. Vedeta a fost plecată înainte de sărbători în Laponia, unde a petrecut Crăciunul, iar apoi a venit  în Seychelles pentru revelion.
  • Adelina Pestrițu, selfie în oglindă în costum de baie în camera de hotel. Cât costă o noapte de cazare la resortul de lux

related posts

Modifică setările cookies