Adelina Pestrițu și-a amuzat fanii cu o fotografie de familie super haioasă


Adelina Pestrițu este foarte prezentă pe rețelele sociale, unde are gijă să le mențină mereu treaz interesul fanilor ei cu postări interesante sau fotografii sexy.


De data aceasta, frumoasa brunetă i-a făcut să râdă pe fanii ei de pe Instagramn. Și nu sunt deloc puțini. Peste 1.100.000 de persoane o urmăresc pe această rețea de socailizare. 

 

Adelina a postat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, Virgil. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază amuzantă- și-au făcut un selfie în timp ce se strâmbă. 

 

"Cum te-oi fi indragostit de mine @steblea.virgil",  a scris Adelina alături de fotografie. 

 

 

Iubitul ei nu a ezitat să-i dea răspunsul, tot pe internet. 

"Te am vazut de la spate????♥️", a scris  logodnicul Adelinei, care a intrat în jocul brunetei. 

Adelina și Virgil Steblea au o relație de peste 2 ani și au împreună o fetiță superbă- Zenaida Maria.

Cei doi sunt logodiți și se vor căsători 20 iulie. 

 

"Încă nu m-am decis ce model de rochie voi purta la nuntă. Înclin mai mult spre modelul de prințesă, îmi place. Este o zi care ar trebui să fie atât de atent organizată și cu atât de mult bun gust, cu decență, chiar dacă este vorba de o petrecere la care ne vom distra și poate ne vom arunca pantofii spre dimineață. Eu sunt convinsă că decența este cu siguranță apreciată, mai ales că această zi are o implicare și religioasă. ", a declarat recent Adelina, într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.

 

Vezi și: 

EXCLUSIV: Interviu cu Adelina Pestritu despre noua sa pasiune, vlogging-ul:

related posts