Adelina Pestrițu și-a arătat tatuajul din zona intimă. Ce costume de baie a purtat în vacanța din Mauritius


Aflată în vacanță, în Mauritius, Adelina Pestrițu, a făcut parada modei în ținute elegante, dar și în costume de baie. Influencerița nu s-a sfiit să-și lase la vedere chiar și tatuajul pe care și l-a făcut într-o zonă intimă. 

Tag-uri:

Adelina Pestrițu (35 de ani) a decis să sărbătorească Paștele în Mauritius, o țară insulară din Oceanul Indian, situată la aproximativ 900 km est de Madagascar. Ea s-a cazat într-o căsuță din complexul JW Marriott Mauritius Resort, împreună cu soțul și cu fiica ei. 

Influencerița a profitat de peisajul exotic pentru a face mai multe fotografii pentru pagina ei de Instagram, urmărită de peste 1,8 milioane de oameni. 

Adelina a pozat în diverse costume de baie, iar într-o imagine a lăsat la vedere tatuajul text „Perception is Reality” de pe abdomen, pe care și l-a făcut când a împlinit 30 de ani. 

Odată cu schimbarea prefixului, m-am hotărât să-mi fac un cadou de care să-mi amintesc tot timpul, de acum înainte. Tatuajul cu nr. 20 și-a făcut loc în viața mea”, a scris la acea vreme Adelina Pestriţu pe pagina de Facebook.

„Se pare că în curând o să-mi depășesc numărul anilor cu cel al tatuajelor. Și dacă ar fi să vă răspund la întrebarea „Cum o să arăți la bătrânețe cu atâtea tatuaje?” vă pot spune că o să fiu o bunicuță cool”, a mărturisit Adelina pe pagina sa de Instagram, potrivit bzi.ro. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestritu

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies