Adelina Pestrițu și Anamaria Prodan, în ținute la fel. Cui îi stă mai bine?


Anamaria Prodan și Adelina Pestritu vor să demonstreze că le stă bine în orice. Cele două au testat și stilul androgin și nu au dat greș.


Adelina Pestrițu s-a afișat, de mai multe ori, în ținute de inspirație masculină, iar fanii au fost încântați. Când renunță la rochițele sexy, vedeta este fanul costumelor cu sacou și pantaloni eleganți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Și Anamaria Prodan a abordat de curând acest stil și putem spune că nici ei nu îi sta rău deloc. Îmbrăcată într-un costum alb și accesorizata cu o pălărie elegantă, Anamaria Prodan a bifat o apariție stylish.

 

Cele două vedete sunt o sursă pe inspirație în materie de fashion pe rețelele de socializare. Ambele investesc mult în modă și haine în trend. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

“M-am îmbrăcât cum m-am simțit bine, nu cum a fost la modă. Nu am nevoie de stilist, să îmi spună în fiecare zi ce să pun pe mine, eu pun pe mine ce simt. Trebuie să știi să porți hainele, să le dai valoare tu, indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt”, spune Anamaria Prodan.

“Am noroc că că am mulți prieteni stiliști, iar Rebecca fata mea asta studiază - fashion. Îmi întreb întotdeauna prietenii, și pe Iulia Albu o sun la prima oră. Când nu știu, întreb”, spune vedeta.

Impresara poarta atât branduri autohtone, cât și internaționale. Dolce& Gabanna este brandul ei preferat.

“Îmi place Cristina Săvulescu, am haine de la Sonia Trifan, de peste tot. Sunt îndrăgostită de D&G și îmi stă foarte bine, iar rochiile lor pe corp, peste genunchi, mă anavntajeaza și pot să le port la orice contract semnez, la orice discuție între bărbați, dau clasă”, spune Anamaria Prodan.

 

 

related posts

Modifică setările cookies