Adelina Pestrițu și soțul ei n-au invitat pe nimeni la cununia civilă. Care a fost motivul


Adelina Pestițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit într-un cadru foarte restrâns. Cei doi au mers la Starea Civilă însoțiți doar de nași. 
 
Vezi fotografii de la cununia civilă în GALERIA FOTO


"Ne-am dorit că de această dată să fie totul foarte simplu, privat și scurt. Am ales să nu invităm pe nimeni, pentru că am fi fost obligați de context să facem o selecție a prietenilor noștri și fără să ne dorim, să-i supărăm pe ceilalți. Nu am vrut să facem separatisme. Evident, bazat pe faptul că oricum marea petrecere va fi în doar 2 săptămâni și jumătate și chiar nu avea sens să îi punem din nou pe drumuri.

Am fost doar noi împreună cu nașii, după cum ne-am și dorit. Totul a fost concentrat pe importantă evenimentului și nu am respectat nicio tradiție cu flori și orez. Pentru noi acest pas înseamnă pur și simplu oficializarea în acte a relației noastre și chiar am vrut să fim doar noi.

Actele s-au semnat în doar câteva minute, am ras, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nuntă și am fugit alături de nași să facem planurile pentru ceea ce urmează", a scris Adelina pe blogul personal.

Adelina a explicat și de ce au ales data de 3 iulie pentru acest eveniment: 

"Având în vedere că petrecerea și cununia religioasă sunt programate pentru sfârșitul lunii iulie, pentru momentul de la primărie am ales ziua de 3 iulie, numărul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum în calitate de cuplu, pe 3 august s-a născut Zenaida-Maria, fetiță noastră, pe 13 este născut soțul meu. Cifra 3 se află în contextul multor evenimente frumoase și importante din viață nostra.

Așadar, în urmă cu o săptămâna am depus actele la Primăria Sectorului 1 și am început să facem planuri", a mai spus bruneta. 

Adelina a anunțat că-și va păstra și numele de fată. 

"Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestrițu, deși în acte am preluat și numele soțului meu, Șteblea (Pestritț Șteblea Adelina Ioana).

Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetiță noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treaba birocratică, dar evident și din iubire pentru soțul meu.", a dezvăluit Adelina.

sursa foto: Instagram/ Facebook

Vezi fotografii de la cununia civiă în GALERIA FOTO

Pe PROTVPLUS.RO ai momente speciale din emisiunile tale preferate:

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu și soțul ei n-au invitat pe nimeni la cununia civilă. Care a fost motivul
  • /

related posts

Modifică setările cookies