Adelina Pestrițu, super sexy pe internet în lenjerie intimă și cizme de cowboy


Adelina Pestrițu le-a aprins imaginația fanilor care o urmăresc pe Instagram cu cea mai recentă postare.


Bruneta a postat un filmuleț realizat în cadrul unui shooting.

Adelina este super sexy, în lenjerie intimă de culoare neagră, la care a asortat o pereche de cizme de cowboy extra lungi, albe și o pălărie inspirată din filmele western. A purtat o perucă și și-a fluturat părul  lung, până aproape de genunchi, în căutarea fotografiei perfecte. 

 Fanii au reacționat imediat. Adelina a primit o mulțime de complimente, dar au fost și internauți care i-au criticat lookul. 

"Ești superbă dar cizmele ale sunt oribile. Nu îți stă bine. Tu ai picioare frumoase de ce să le ascunzi în cizme. ", i-a transmis cineva Adelinei. 

"Ești frumoasă, dar prea slabă.", " Slabă rau, mai pune cărniță, ești frumoasă!", i-au mai scris fanii de pe inernet. 

 

 

Loading the weapon ???? #boom #soon

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

 

Adelian a devenit mamă în luna august anul trecut. Imediat după naștere, proaspăta mămică a început să ia măsuri pentru a-și reveni cât mai repede  la forma fizica de dinainte de sarcină.

Dieta și mult sport- o combinație clasică- au dat rezultate miraculoase și în cazul Adelinei. La două luni după naștere, Adelina și-a început programul de sală. Cu instructor personal, ea a avut parte de sesiuni de training speciale și consumă numai somon cu broccoli, la fiecare masă. related posts