Adelina Pestrițu, vacanță cu familia în Miami. Ce locuri spectaculoase au vizitat


După ce au sărbătorit-o pe fetița lor Zenainda, care a împlinit recent 3 ani, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, s-au gândit să-i facă o surpriză de zile mari. Au organizat o călătorie extraordinară la Miami, unde au vizitat printre altele și cel mai mare parc Disney din lume. 


Adelina Pestrițu se bucură de vacanță în Miami, alături de soțul și de fiica ei. Influencerița și-a dus fetița la cel mai mare parc Disney din lume, situat la aproximativ 34 km de Orlando, Florida. Acesta se întinde pe o suprafață de 122 km pătrați și cuprinde 4 parcuri tematice, 2 parcuri acvatice, 23 de hoteluri tematice dintre care 15 sunt deținute de compania Walt Disney, o zona pentru camping, doua centre health spa și fitness, dar și alte locuri de distracție si recreere.

Adelina Pestrițu a mai vizitat un safari, urmărind animalele exotice direct din mașina pe care au închiriat-o în Miami. 

„Astazi am vizitat Lion Country Safari. Un loc fascinant pentru cei mici si cei mari, unde poti merge cu masina personala printre locurile in care traiesc animalele salbatice”, a scris influencerița ieri pe Instagram. 

Adelina este fascinată de Miami și de posibilitățile impresionante de petrecere a timpului liber pe care le oferă. Într-o postare pe Instagram, ea a spus că s-ar muta în acest oraș, la cât de mult îi place. 

Urmărește mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere în curtea casei pentru fiica ei. Zenaida a împlinit trei ani

Sursă foto: Instagram/  adelina.pestritu

Vezi și:  Interviu exclusiv cu Smiley

related posts

Modifică setările cookies