Adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit


În urmă cu aproximativ două săptămâni, Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei, vedeta sunând la poliție pentru a fi salvată din mâinile agresorului.

Tag-uri: #Daniela Crudu

Chiar dacă a avut nevoie de ajutor medical, Daniela Crudu nu a vrut să depună plângere împotriva partenerului ei, iar multora li s-a părut ciudat acest lucru, deoarece vedeta avea nasul spart, o entorsă la gleznă și un traumatism cranio-facial.

La acea vreme, s-a spus că Daniela Crudu a fost bătută deoarece, după ce ea și iubitul ei s-au întors din club, vedeta a început să vorbească prin mesaje cu alt bărbat, iar acest lucru l-a înfuriat foarte tare pe partenerul vedetei. Mai mult decât atât, s-a aflat că acesta i-a dat doar o palmă Cruduței, însă fiind un om foarte masiv și fost luptător, lovitura a fost atât de puternică încât vedeta a fost dărâmată de palmă, iar în cădere s-a lovit de mai multe obiecte din casă.

Din câte se pare, după ce și-a lovit partenera, iubitul croat al Danielei Crudu nu a regretat deloc gestul făcut și a plecat în altă cameră din casă pentru a se culca, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic între ei.

Potrivit celor de la Cancan, adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit este cu totul altul. Plecat pentru o vreme din România, croatul, care ar avea o avere de 6 milioane de euro, a lăsat în apartamentul din țara noastră suam de 70.000 de euro, pe care nu a mai găsit-o la întoarcere.

Sursa citată notează că banii ar fi ajuns în mâinile Danielei Crudu, care i-a spus iubitului ei că nu mai are niciun ban, iar din această cauză acesta s-a enervat și a luat-o la bătaie pe aceasta.

Vezi și: Cazul Daniela Crudu: Bătaia nu este ruptă din rai

FULLSCREEN
Adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit
  • /

related posts