Adevărul despre bustul lui Demi Rose: este natural sau nu? Ce spune vedeta


Este faimoasă datorită formelor sale voluptoase, care îi aduc câștiguri de sute de mii de euro pe Instagram. Demi Rose, “regina Instagramului”, îi fascinează pe fanii ei cu silueta tip clepsidră, în stilul surorilor Kardashian. 

Tag-uri: #Demi Rose #bustul

Toată lumea se întreabă însă dacă trupul său e natural sau e rezultatul operațiilor estetice. Un bust de mărimi impresionante, o talie de viespe și un posterior mai mare decât al lui Kim Kardashian -  Demi Rose nu are cum să nu stârnească o mulțime de controverse cu silueta sa neobișnuită. Mulți spun că vedeta britanică a apelat la operații estetice pentru a avea sânii mai mari și un posterior bombat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Rose ???? (@demirosemawby) pe

Totuși, tânăra în vârstă de 24 a negat în trecut că ar fi apelat la chirurgul estetician. Fanii au acuzat-o că și-a mărit posteriorul și sânii după ce au apărut câteva imagini pe internet din adolescența ei. Demi era considerabil mai slabă, iar bustul ei avea dimensiuni mai mici. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Rose ???? (@demirosemawby) pe

“Încetați cu comentariile astea cu operațiile, mă plictisesc”, a spus Demi, care a explicat că în adolescență a suferit de tulburări alimentare și din această cauză trupul ei arăta diferit. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Rose ???? (@demirosemawby) pe

“Pentru toți cei care spun că e vorba de operații -  vă contrazic. E malnutriție!”, a spus în trecut Demi.

 

related posts

Modifică setările cookies