Adevărul despre chipul lui Jennifer Lopez. Cum arată vedeta atunci când nu apelează la trucuri de înfrumusețare


Fotografiată înainte de a-și începe ședința de sport, Jennifer nu a părut foarte încântată de întâlnirea cu paparazzi, deși nici nu a încercat să își ferească în vreun fel chipul. Noi nici nu considerăm că ar avea de ce. În ciuda faptului că diferența este una mare și oricine poate recunoaște că machiajul face minuni, tenul cântăreței de 49 de ani este impecabil.

Tag-uri:

J. Lo este una dintre puținele vedete care au curajul să apară în public îmbrăcate în haine sport, cu părul prins la întâmplare și fără machiaj. Iar fanii adoră asta la ea. 

 

Citește și: La 49 de ani, Jennifer Lopez ține o dietă drastică: ”Sunt foarte înfometată”

Cum de J. Lo arată atât de bine?

Dietă lui Jennifer Lopez este bazată pe multe legume verzi, cum ar fi varză kale, varză de Bruxelles, zucchini, dar și proteine sănătoase cum ar fi somonul, puiul sau quinoa. Recunoaște că uneori mai trișează și adoră să mănânce fulgi de ciocolată. Însă artista are o regulă de la care nu se abate niciodată: nu bea cafea. Motivul? "Îți distruge pielea pe măsură ce înaintezi în vârstă", spune diva latino, care însă atunci când are o poftă teribilă de cafea recurge la una decofeinizată. Orice trucuri ar avea, este clar că funcționează. :)

Mai multe imagini în galeria foto de mai jos: 

FULLSCREEN
Adevărul despre chipul lui Jennifer Lopez. Cum arată vedeta atunci când nu apelează la trucuri de înfrumusețare
  • /


related posts