Adina Alberts, ajutor de 3.000 de lei lunar, pe viață, pentru trei pensionari din România


Medicul estetician Adina Alberts a anunțat că va susține financiar trei pensionari din România care au venituri mici.


Adina Alberts (50 de ani), soția omului de afaceri Viorel Cataramă, s-a declarat șocată de pensiile infime pe care le au vârstnicii din România. Medicul estetician a decis să ofere o mână de ajutor unor pensionari cu venituri mici: trei ajutoare private de pensie, în valoare de 1.000 de lei fiecare, lunar, pe viață.

Ea a făcut apel la cunoscuții, prietenii și fanii ei de pe Facebook să-i recomande trei persoane cu venituri mici din România care să primească acest ajutor financiar.

„Dragii mei, de mai bine de un an mă tot gândesc la situația precară a bătrânilor noștri și ce aș putea să fac pentru ei. Am găsit! Voi oferi trei ajutoare private de pensie, în valoare de 1.000 de lei fiecare, lunar. PE VIAȚĂ. Vă rog insistent să îmi aduceți la cunoștință cazurile care s-ar încadra în cerințele mele”, a scris Adina Alberts pe rețeaua socială.

Adina Alberts: „Până când firma mea va da faliment”

Medicul estetician a declarat că a întâlnit vârstnici cu 450 de lei pe lună și se întreabă cum poate trăi un om cu acești bani. Ea a precizat că va acorda aceste ajutoare financiare pe tot parcursul vieții persoanelor selectate sau „până când firma mea va da faliment”.

Adina Alberts i-a încurajat și pe alți antreprenori să-i ia acest exemplu.

„Ideea asta o am de mai bine de un an de zile, de când am realizat că eu plătesc statului român așa de mulți bani, taxe și impozite, și banii ăștia sunt irosiți în toate direcțiile și nu ajung unde trebuie. M-am gândit că ce ar fi dacă ar exista o lege în România care să ne lase pe noi, antreprenorii din România, să oferim în mod direct pensiile unui număr de pensionari, să zicem în funcție de cifra de afaceri”, mai spune Adina Alberts.

  • FOTO: Adina Alberts Facebook

related posts

Modifică setările cookies